Play

VI FORMER THE FUTURE OF CRUISING

Forpligtet til at fremme ansvarlige rejser

“We are steering a course towards a lower carbon future and, by 2050, will achieve net-zero greenhouse gas emissions”


PIERFRANCESCO VAGO
Bestyrelsesformand


For os betyder bæredygtighed, at vi beskytter miljøet, støtter de mennesker, der arbejder med os og vælger at rejse med os, samt de samfund og steder, vi besøger og gør forretninger med.

Kan krydstogt være bæredygtigt?

Hos MSC Cruises mener vi, at det kan det. Med vores bæredygtighedsprogram for krydstogter indfører vi renere brændstoffer på alle vores krydstogtskibe, rejs gennem vores udflugter med mere bæredygtighed, reduktion, genbrug og genanvendelse affald på alle vores skibe og producerer vores eget ferskvand om bord direkte fra havet.

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORTER

Se vores bæredygtighedsrapporter og find ud af, hvad vi gør for at opnå bæredygtige krydstogter.

VORES BÆREDYGTIGHEDSPROGRAM

Bæredygtigheden i vores krydstogter er organiseret omkring fire grundpiller: Planet, People, Place og Procurement. Det betyder, at vi løbende forsøger at forbedre vores flådes miljøpræstationer, at vi tager hånd om alle medarbejdere og fremmer mangfoldighed og integration, at vi arbejder for at sikre, at vores indvirkning på de kystsamfund, vi kommer til, forbliver positiv, og at vi indkøber de produkter og tjenester, vi køber, på ansvarlig vis.

PLANET

Vi tror på, at bæredygtige krydstogter er mulige, og vi er forpligtet til at rejse ansvarligt ved konstant at flytte grænserne for, hvad der er teknisk muligt til søs.

Vi er aktivt engageret i udviklingen og udbredelsen af næste generation af miljøteknologier og renere brændstoffer for at opnå netto-nul-emissioner i 2050.

Læs mere

PLANET

PEOPLE

Vores medarbejderes velfærd er vores vigtigste prioritet. MSC Cruises er en virksomhed med fokus på mennesker og beskæftiger titusindvis af mennesker af forskellige nationaliteter over hele verden.

Mere end 85 % af vores medarbejdere arbejder om bord på vores skibe.

Læs mere

PEOPLE

PLACE

Vi samarbejder med lokale myndigheder, samfundsgrupper og partnere, såsom Cruise Lines International Association (CLIA), om at dele information og integrere politikker og strategier for at understøtte ansvarlig turismeforvaltning.

Sammen fremmer vi mere ansvarlig rejse og skaber større sociale og økonomiske resultater for lokalsamfundene.

Læs mere

PLACE

PROCUREMENT

Vores bæredygtighedstiltag i forbindelse med krydstogter gælder også for vores indkøbspolitik. Fra store mekaniske dele til vores skibe til ingredienser til at brødføde tusindvis af mennesker ad gangen og ned til de mindste detaljer som toiletartikler og medicinske artikler - vi skal købe en enorm mængde forsyninger til vores flåde, besætning og gæster.

Det er afgørende at håndtere miljømæssige, sociale og etiske spørgsmål i vores forsyningskæde, og vi har en solid tilgang til dette på alle områder af vores indkøb.

Læs mere

PROCUREMENT