BÆREDYGTIGHED

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORTER

Hos MSC Cruises er bæredygtighed ikke bare et modeord, men en langsigtet forretningsforpligtelse.
Gennemse vores bæredygtighedsrapporter for at forstå mere om, hvad vi reelt gør.

VORES BÆREDYGTIGHEDSPROGRAM

Vores forpligtelse til en mere bæredygtig fremtid er beskrevet i vores letforståelige handlingsplan for bæredygtighed. Vi arbejder på flere fronter: Vi reducerer vores udledninger til nul, forbedrer luften omkring os, bruger ressourcerne fornuftigt, støtter de steder, vi besøger, passer på vores team og gæster og vælger vores leverandører med omhu. Disse bestræbelser er organiseret i vores vigtigste indsatsområder - Planet, People, Fuel and Technology, Supply Chain og Responsible Tourism - for at demonstrere vores engagement i at beskytte miljøet, støtte vores lokalsamfund og sikre en bæredygtig fremtid for krydstogtindustrien.

PLANET

Vi er fuldt ud indstillet på at spille vores rolle i bekæmpelsen af klimaforandringer og fremme af havets biodiversitet. Vi er fast besluttet på at fremskynde vores overgang til netto nul-emissioner for vores flåde inden 2050. Vi arbejder tæt sammen med førende teknologivirksomheder, skibsværfter og brændstofleverandører for at skubbe grænserne for, hvad der er muligt.

Læs mere

PLANET

sustainability_planet_sitecore

PEOPLE

MSC Cruises er en virksomhed, der sætter mennesket i centrum, og som beskæftiger titusindvis af mennesker af forskellige nationaliteter over hele verden. Vores første prioritet er at holde vores passagerer og besætningsmedlemmer sikre og sunde. Vores team spiller en meget vigtig rolle i at gøre vores gæsters oplevelse til en succes, og vi ved, hvor vigtigt det er at støtte deres velbefindende.

Læs mere

PEOPLE

sustainability_sitecore_people

PLACE

Vores krydstogter giver folk mulighed for at besøge nogle af de smukkeste og mest spændende destinationer, verden har at byde på - og sådan vil vi gerne have, at det bliver ved med at være. Vi fremmer mere ansvarlige rejser og leverer større sociale og økonomiske resultater for de samfund, vi besøger.

Læs mere

PLACE

sustainability_place_sitecore

PROCUREMENT

Vores tiltag for mere bæredygtgie krydstogter gælder også for vores indkøbspolitik. Hvert år indkøber vi tusindvis af forskellige genstande for at drive vores virksomhed, fra motordele til håndsæbe, mandskabsuniformer til mad og drikke, og vi er nødt til at gøre dette omhyggeligt og ansvarligt.

Læs mere

PROCUREMENT

sustainability_procurement_sitecore
MSC Foundation
msc-foundation" >

MSC FOUNDATION

SAMMEN KAN VI GØRE EN FORSKEL
Som en familieejet virksomhed med en global shippingarv, der går tilbage til 1675, bekymrer vi os lidenskabeligt om havene og har en ægte kærlighed til de smukke steder og inspirerende kulturer, vi tilbyder vores gæster at udforske over hele verden. Det har fået os til at lancere mange livsforandrende initiativer i årenes løb. Den almennyttige MSC Foundation blev etableret i 2018 for at lede og koordinere disse bevarings- og humanitære forpligtelser på verdensplan, udvikle de mangeårige filantropiske partnerskaber mellem alle virksomheder i MSC-koncernen og lancere mange nye initiativer. MSC Foundation er nu en førende global filantropisk organisation, der støtter initiativer til bevarelse af havet og arbejder for at genoprette den kritiske balance mellem mennesker og natur. Ved hjælp af vores globale rækkevidde og unikke viden om havet tager vi øjeblikkelig handling for at beskytte og pleje den blå planet, dens indbyggere og vores fælles kulturarv. Vi hjælper også katastroferamte befolkninger med at komme sig og støtter sårbare samfund rundt om i verden med at realisere deres fulde potentiale gennem uddannelse, bæredygtig udvikling og humanitære medicinske programmer.