KRYDSTOGTDESTINATIONER

Oplev de bedste krydstogtdestinationer med en bred vifte af ruter kortlagt for at afsløre seværdigheder, lyde og smagsoplevelser fra verdens mest spændende kulturer.

Oplev skønheden i Middelhavet (Adriatiske, Østlige og Vestlige Middelhav), Eller krydstogt til Kanariske Øer og Madeira.

Udforsk Sydamerika, Emiraternes og Nordamerikas magi, Nordens og Grønlands mysterier, det eksotiske Caribien med Bahamas og den private ø Ocean Cay MSC Marine Reserve, vores krydstogter til Asien, Sydafrika, Seychellerne - vores eksklusive destinationer.

Med mange spændende og skræddersyede udflugter at udforske, er der ingen ende på mulighederne for at nyde din nysgerrighed og eventyrlyst med MSC Cruises.

Gennemse vores udvalg af 2024, 2025 og 2026 krydstogtdestinationer nedenfor - og lær lidt mere om, hvor vi tager dig med på din næste mindeværdige ferie.

MSC World Cruises

Hvem har ikke drømt om at rejse rundt i verden mindst én gang? Med MSC World Cruises kan du opfylde denne drøm! Vælg mellem to krydstogtsrejser rundt om jorden i 2025 og 2026 løft din eventyrlyst til nye højder. Oplev klodens skønhed med MSC World Cruises!