KRYDSTOGTDESTINATIONER

Oplev de bedste krydstogtdestinationer med en bred vifte af ruter kortlagt for at afsløre seværdigheder, lyde og smagsoplevelser fra verdens mest spændende kulturer.

Oplev skønheden i Middelhavet (Adriatiske, Østlige og Vestlige Middelhav), og sejl til Spanien, De Kanariske Øer, Portugal og Korsika.

Udforsk Saudi-Arabien & Det Røde Hav, Sydamerika, Emiraternes og Nordamerikas magi, Nordens og Grønlands mysterier, det eksotiske Caribien med Bahamas og den private ø Ocean Cay MSC Marine Reserve, vores krydstogter til Asien, Sydafrika, Seychellerne - vores eksklusive destinationer.

Med mange spændende og skræddersyede udflugter at udforske, er der ingen ende på mulighederne for at nyde din nysgerrighed og eventyrlyst med MSC Cruises.

Gennemse vores udvalg af 2023 og 2024 krydstogtdestinationer nedenfor - og lær lidt mere om, hvor vi tager dig med på din næste mindeværdige ferie.

MSC World Cruises

Hvem har ikke drømt om at rejse rundt i verden mindst én gang? Med MSC World Cruises kan du opfylde denne drøm! Vælg mellem to krydstogtsrejser rundt om jorden i 2024 og 2025, og løft din eventyrlyst til nye højder. Oplev klodens skønhed med MSC World Cruises!