Luxury cruises MSC Yacht Club | MSC Cruises

MSC YACHT CLUB
DEN LUKSURIØSE KRYDSTOGTOPLEVELSE

     LUKSUS, PRIVATLIV OG EKSKLUSIVITET


Oplev et luksuskrydstogt med finesse og elegance i MSC Yacht Club, et eksklusivt område med elegant komfort. Omgiv dig med uovertruffen komfort og personlig service, når du begiver dig ud på en betagende rejse om bord på vores fineste skibe. Oplev en verden, hvor privatlivets fred møder luksus, og hvor hver eneste detalje er omhyggeligt designet til at overgå dine høje forventninger. Nyd et sofistikeret luksuskrydstogt i en elegant atmosfære. Vores dedikerede personale vil imødekomme alle dine ønsker og sikre, at din rejse bliver en ekstraordinær oplevelse. Velkommen til MSC Yacht Club, hvor du kan flygte fra det hele, mens du har alt, hvad du kunne ønske dig.

AFSKÆRMEDE OMRÅDER

MSC Yacht Club er et skib i skibet: Hvert MSC Yacht Club-område er omhyggeligt skræddersyet til at give vores gæster den højeste grad af komfort og privatliv.

Bliv inspireret i vores afsondrede Yacht Club-områder.

MSC Yacht Club Top Sail Lounge | MSC Cruises
MSC Yacht Club Restaurants | MSC Cruises
MSC Yacht Club Grill & Bar | MSC Cruises
MSC Yacht Club Sundeck & Pool | MSC Cruises

icon5

Top Sail Lounge


Top Sail Lounge, der ligger forrest på skibet i MSC Yacht Club-området, byder på en betagende udsigt samt enestående mad og service. Som en del af en luksuriøs krydstogtsoplevelse er denne eksklusive lounge tilgængelig døgnet rundt for MSC Yacht Clubs gæster. En gratis bar venter på dig med førsteklasses drikkevarer hele dagen samt lækker gourmetmad på forskellige tidspunkter. Du kan nyde levende musik hver aften og deltage i arrangementer som High Tea og Officer Welcome Onboard-cocktailen.

 

Billedet er kun et eksempel.

 

icon5

Restauranten i MSC Yacht Club


MSC Yacht Clubs restaurant er en eksklusiv og privat restaurant med spektakulær havudsigt, som kun er tilgængelig for Yacht Club-gæster. Oplev en kulinarisk rejse og nyd gourmetkreationer og femstjernet service. Fra à la carte-menuer med førsteklasses middelhavsretter og internationale retter til et dedikeret team af internationale kokke, der bruger førsteklasses lokale råvarer, er alt designet til at give dig en utrolig smagsoplevelse. Vores dedikerede Sommelier vil med glæde rådgive dig om, hvordan mad og vin passer sammen, og introducere dig til det store udvalg af vine.

 

Billedet er kun et eksempel.

 

icon5

MSC Yacht Club Grill & Bar


MSC Yacht Club Grill & Bar er en dedikeret udendørs terrasse, hvor gæsterne kan nyde måltider og drikkevarer hele dagen. Start din morgen med et stort udvalg af morgenmad med morgenmadsprodukter, omeletter, toasts og æg i alle kombinationer. Vores tjenere vil tage sig af alle dine ønsker i poolbaren: Nyd et udvalg af drinks som cocktails, øl og vin, og for at give din aftenoplevelse et eksklusivt præg kan du nyde et glas kølig champagne.

 

Billedet er kun et eksempel

 

MSC Yacht Club Grill er tilgængelig på skibene i Meraviglia-, Seaside-, og World-klassen.

icon5

MSC Yacht Club Sol & Poolterasse


MSC Yacht Clubs Solterrasse & Pool er et eksklusivt og luksuriøst udendørs område med swimmingpool, rummeligt soldæk og store, afslappende boblebade, som giver den perfekte oplevelse af et luksuskrydstogt.
I MSC Yacht Club får du enestående service, f.eks. nye håndklæder og rengøring af solbriller, mens du nyder »One Pool«. Elegante og private cabanas er også tilgængelige på udvalgte skibe.

 

Billedet er kun et eksempel

UOVERTRUFFEN KOMFORT OG UDSØGT LUKSUS

Oplev den allerfineste luksusindkvartering under dit luksuskrydstogt med MSC Yacht Club. Oplev udsøgte suiter designet med fokus på hver eneste detalje.

Oplev den perfekte komfort med luksuriøse faciliteter og elegante detaljer.
Nedenfor kan du udforske alle vores MSC Yacht Club-suiter, til rådighed.


Sæt sejl mod en verden af privilegier

Fra de elegante suiter til butlerservice døgnet rundt tilbyder MSC Yacht Club en altomfattende luksuskrydstogtoplevelse

med privatliv og eksklusivitet, mens du kan nyde alle de andre livlige aktiviteter, som vores skib tilbyder.

Find ud af mere:

DESTINATIONER

Udforsk vidunderlige destinationer rundt om i verden med MSC Yacht Club, mens du nyder unik service, uovertruffen komfort og udsøgt luksus. MSC Yacht Clubs fordele strækker sig ud over skibet, oplev vores eksklusive stranddestinationer, som har deres egne reserverede MSC Yacht Club-områder.

Tag med på en af de særlige MSC Yacht Club-udflugter, og oplev fantastiske perler ved at deltage i unikke aktiviteter med kyndige lokale guider, der er specielt designet til vores værdsatte MSC Yacht Club-gæster og dækker en bred vifte af fint kuraterede oplevelser.

blue box

MSC YACHT CLUB
DEN LUKSURIØSE KRYDSTOGTOPL

ET SKIB I SKIBET


Hvilke skibe i MSC Cruises' flåde har MSC Yacht Club?

MSC Yacht Club er tilgængelig på 15 ud af 23 MSC Cruises-skibe.
Book dit krydstogt med det skib, der passer dig bedst:
 
- MSC Bellissima
- MSC Divina
- MSC Euribia
- MSC Fantasia
- MSC Grandiosa
- MSC Meraviglia
- MSC Preziosa
- MSC Seascape
- MSC Seashore
- MSC Seaside
- MSC Seaview
- MSC Splendida
- MSC Virtuosa
- MSC World America (fra 2025)
- MSC World Europa.

MSC Yacht Club a ship within a ship |MSC Cruises

MSC Yacht Club FAQ

Hvad er MSC Yacht Club?

MSC Yacht Club er et eksklusivt og privat område, der er helt dedikeret til luksus, privatliv og komfort, et »skib i skibet«, udstyret med elegante suiter, 24-timers butlerservice og en dedikeret concierge-reception for en ekstraordinær og luksuriøs krydstogtsoplevelse.


I MSC Yacht Club har du eksklusiv adgang til elegante private områder, herunder restaurant, lounge, pool og soldæk, sammen med en all-inclusive premium drinks service. Ubegrænset internetadgang og et omfattende udvalg af wellness- og underholdningsmuligheder, som f.eks. det termiske område i MSC Aurea Spa og teaterforestillinger i Broadway-stil, forbedrer dit luksuskrydstogt. På familieferien venter der børnene en verden af spænding om bord på MSC-krydstogter, og vi tilbyder alt fra børneklubber til AQUA-Parks, så der er sjov for hele familien.

Når du er om bord, kan du også vælge at opgradere Browse-internetpakken til Browse and Stream-pakken mod et ekstra gebyr.

På MSC Yacht Club bor du i elegante suiter, der er specielt designet til at garantere dig komfort og privatliv. MSC Yacht Club har otte forskellige typer suiter, hver med sit eget unikke præg af luksus og komfort. Selvom ikke alle suitetyper er tilgængelige på alle skibe, vil du altid kunne vælge mellem et bredt udvalg af elegante og komfortable indkvarteringer efter dine egne præferencer.

MSC Yacht Club tilbyder elegante Deluxe-suiter med balkon og rummelige garderober samt Royal-suiter med balkon i soveværelset og egen terrasse på alle skibe. Om bord på Fantasia Class-skibe kan du også vælge mellem Grand Suites med en stor stue eller Executive & Family Suites med et lukket panoramavindue og en separat stue.

Forkæl dig selv med eksklusiv indkvartering om bord på vores nyeste skibe, som tilbyder innovative suite-muligheder. Skibene i Meraviglia-klassen har Duplex-suiter med jacuzzi, som ligger forrest på skibet med en betagende udsigt. Skibene i Seaside-klassen, MSC Seashore og MSC Seascape, tilbyder også Owner Suites med rummelige terrasser og private boblebade og Grand Suites. Owner-suiter er også tilgængelige på vores World Class-skibe, herunder Duplex-suiter, som kan vælges enten med eller uden spabad. Alle vores nyeste skibe har også raffinerede Interior Suites.

Fra Memory Foam-madrasser til sengelinned og madrasser af egyptisk bomuld og en Dorelan-pudemenu, marmorbadeværelser til gratis minibar - alle dine behov er opfyldt, så du får et virkelig enestående luksuskrydstogt.

Hvad er inkluderet i MSC Yacht Club?

I MSC Yacht Club kan du nyde en altomfattende luksuskrydstogtoplevelse med en lang række eksklusive privilegier, begyndende med 24-timers butlerservice, prioriteret ind- og udtjekning og en dedikeret 24-timers concierge. Premium Extra drikkevarepakken er også inkluderet, ikke kun i MSC Yacht Club-området, men på hele skibet. Det giver dig mulighed for at nyde dine yndlingsdrinks forskellige steder, f.eks. i buffeten, hovedrestauranten, specialrestauranterne og barerne om bord. Wi-Fi er tilgængeligt under hele krydstogtet med internetpakken Browse for to enheder pr. person.

Gourmetmiddage venter i den private restaurant i MSC Yacht Club-området med fleksible spisetider. Top Sail Lounge byder på levende musik hver aften, mens Panoramic Top Sail Lounge byder på bar, eftermiddagste og lette måltider 20 timer i døgnet.

Alle MSC Yacht Club-suiter er placeret på skibets fordæk for at garantere dig enestående komfort med roomservice døgnet rundt. Du kan nyde ubegrænset adgang til det termiske område i MSC Aurea SPA, hvor du kan slappe helt af. Du kan også nyde godt af SPA-rabatter, særlige restaurantpakker, udendørs sportsfaciliteter, børneklubber, AQUA-Parks og forskellige programmer med teaterforestillinger i Broadway- og Las Vegas-stil.

Er drikkevarer inkluderet i MSC Yacht Club?

Ja, MSC Yacht Club inkluderer drikkevarepakken Premium Extra. Denne pakke omfatter alle drikkevarer, der koster op til €14/$16, og er tilgængelig i alle barer, buffeter, hovedrestauranter og specialrestauranter om bord samt på Ocean Cay MSC Marine Reserve og andre eksklusive MSC-destinationer, afhængigt af hvad der tilbydes på det enkelte sted.

I alle MSC Yacht Club-suiter finder du en lækker minibar, som fyldes op hver dag. Forkæl dig selv med gratis drikkevarer fra minibaren, og slap af med din yndlingsdrink i den luksuriøse atmosfære i din suite. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af drikkevarer, f.eks. juice, sodavand eller iste, vand på flaske og øl.

Hvilken internetpakke er inkluderet i MSC Yacht Club?

MSC Yacht Club-gæster har adgang til Browse-internetpakken med ubegrænset data, der gælder for to enheder pr. person under hele krydstogtet. Med denne pakke kan du:

 

 • Surfe på nettet.
 • Sende og modtage e-mails og fotos.
 • Chatte i messenger-apps (f.eks. WhatsApp).

Når du er om bord, kan du også vælge at opgradere Browse-internetpakken til Browse and Stream-pakken mod et ekstra gebyr.

Hvad er MSC Yacht Club-udflugter? Hvordan kan jeg booke dem?

MSC Yacht Club-udflugter er udelukkende designet til vores MSC Yacht Club-gæster. De giver dig mulighed for at udforske berømte turistattraktioner og vidundere og deltage i unikke aktiviteter med lokale eksperter, hvilket garanterer MSC Yacht Club-gæster en all-inclusive-oplevelse, der blander luksus, eksklusivitet og førsteklasses fordele.

MSC Yacht Club-udflugter omfatter en bred vifte af omhyggeligt udvalgte oplevelser, der passer til gæsternes præferencer. Du kan forvente udflugter til eftertragtede steder, eksklusive eventyr, autentiske retter fyldt med traditionelle smagsoplevelser, paradisiske strandophold på eksklusive resorts, oplysende kunst- og håndværksworkshops fyldt med lokal viden og historiske arkitektoniske besøg, der stimulerer alle sanser.

MSC Yacht Club-udflugter kan bookes online via »My MSC Area« før krydstogtet, telefonisk hos vores Contact Center-team eller gennem dit rejsebureau. Om bord vil din butler eller concierge være specielt uddannet til at hjælpe dig med bookingprocessen og give dig de bedste råd baseret på dine forventninger.

Hvad er dresscoden for MSC Yacht Club? Er der temafester, som jeg skal pakke specielt til?

Dresscoden kan variere afhængigt af sted og tidspunkt på dagen.Top Sail Lounge - Dresscode

For fuldt ud at kunne nyde den eksklusive atmosfære i Top Sail Lounge anbefales det at klæde sig passende på i loungen.

 

 • Om dagen: Afslappet tøj, herunder t-shirts og toppe, er helt acceptabelt, men vi beder dig venligst om ikke at bære badetøj på noget tidspunkt.
 • Om aftenen: Smart Casual er påkrævet for at få adgang til Top Sail Lounge. Du er velkommen til at bære kjoler, nederdele, bukser, jeans og toppe med knapper. Undgå dog venligst at bære shorts og klipklapper

 

MSC Yacht Club Restaurant - Dresscode

For at bevare den enestående atmosfære i denne private restaurant beder vi dig om at klæde dig på en måde, der supplerer dens eksklusivitet.

 • Om dagen: Føl dig godt tilpas i afslappet tøj, herunder t-shirts og toppe, men for at opretholde en respektfuld atmosfære beder vi dig om ikke at bære badetøj på noget tidspunkt.
 • Om aftenen: Vi beder dig om at klæde dig i henhold til dresscoden smart casual. Det omfatter f.eks. kjoler, nederdele, bukser, jeans og toppe med knapper. Undgå dog shorts og klipklapper.
 • Til gallaaftener: Klæd dig elegant og glamourøst på til dit foto om bord med sofistikerede outfits som cocktailkjoler, nederdele, bukser, designerjeans, elegante toppe, blazere eller endda smoking og kjoler.

 

MSC Yacht Club Grill & Bar - Dresscode

Tag din badedragt, t-shirts, tanktoppe, hatte og solbriller på, som du vil. Bare husk, at topløs svømning eller solbadning ikke er tilladt i dette familievenlige område.

Kan eksterne gæster som familie eller venner, der bor på hovedskibet, medbringes til MSC Yacht Club-området?

Nej, det må du ikke. Adgangen til MSC Yacht Club er forbeholdt personer med MSC Yacht Club-reservationer, og du kan derfor ikke tage familie eller venner udefra med. Men du og dine venner og familie kan mødes uden for MSC Yacht Club og sammen opleve de utallige aktiviteter, der findes om bord på et MSC-krydstogt.

Er MSC Yacht Club-bagagegrænsen højere end for andre gæster?

Ja, som medlem af MSC Yacht Club har du fordelen af ubegrænset bagagetilladelse.

Er børn og babyer tilladt i MSC Yacht Club?

Ja, MSC Cruises er et familievenligt selskab. Alle børn, uanset alder, er velkomne i MSC Yacht Club og kan deltage i alle de børneaktiviteter, der er tilgængelige på skibet.

Hvordan bliver man medlem af MSC Yacht Club? Skal jeg registrere mig for at blive medlem af MSC Yacht Club?

Der kræves ingen registrering for at blive medlem af MSC Yacht Club. Du bliver medlem af MSC Yacht Club fra det øjeblik, du booker dit luksuskrydstogt med MSC Yacht Club og får dermed glæde af alle de frynsegoder og fordele, der følger med din ferie.

Optjener MSC Yacht Club-gæster flere MSC Voyagers Club-point end andre gæster?

Ja, MSC Yacht Club er MSC Cruises' mest givende kategori:

 

 • På krydstogter, der er kortere end 5 nætter eller 6 dage, optjener du 800 MSC Voyagers Club-point.
 • Hvis dit krydstogt varer mellem 5 og 9 nætter eller mellem 6 og 10 dage, optjener du 1.500 MSC Voyagers Club-point.
 • Hvis dit krydstogt er længere end 10 nætter eller 11 dage, optjener du 2.000 MSC Voyagers Club-point.

Hvordan opgraderer jeg til MSC Yacht Club?

Hvis du endnu ikke har booket dit krydstogt, kan du stadig nå at forbedre din krydstogtsoplevelse med MSC Yacht Club og komme ind i en verden af luksus ved blot at vælge din foretrukne MSC Yacht Club-suite på vores hjemmeside, når du bekræfter din booking hos os.


Hvis du allerede har booket dit krydstogt,
kan du opgradere takket være MSC Upgrade-programmet. Når din betaling er gennemført, kan du modtage en e-mail fra os med oplysninger om, hvordan du opgraderer din kahyt til en MSC Yacht Club-suite.

Kan gæster, der er opgraderet til MSC Yacht Club, optjene MSC Voyagers Club-point på samme måde som andre MSC Yacht Club-gæster?

Ja, gæster, der har betalt for en opgradering til MSC Yacht Club, vil modtage deres MSC Voyagers Club-point efter krydstogtet.

BOOKINGVILKÅR

Bookingvilkår

 • **MSC Yacht Club-gæster har ret til én gratis ændring af krydstogt, enten hvad angår krydstogtdatoer eller destination. En sådan ændring skal foretages op til 30 kalenderdage før afgang, for at et nyt krydstogt kan afgå inden for 90 kalenderdage efter den oprindelige afgang. Alle ændringer af krydstogter skal ske via MSC Book eller vores kontaktcentre.
 • Mulighed for at arrangere skræddersyede udflugter afhængigt af rejseplanen.
 • For mere information om premiumpakken med ekstra drikkevarer, klik her.