MSC YACHT CLUB:
DEN ULTIMATIVE LUKSUS KRYDSTOGTSOPLEVELSE


 

 

 

 

 

 

 

MSC YACHT CLUB EN VERDEN AF LUKSUS, PRIVATLIV OG EKSKLUSIVITET

Mærk elegancen ved luksuskrydstogter med MSC Yacht Club, et eksklusivt paradis af raffineret forkælelse.

 

Omgiv dig med uovertruffen komfort og personlig service, når du tager ud på en forbløffende rejse ombord på vores fineste skibe

.
Oplev en verden, hvor privatliv møder luksus, hvor hver detalje er omhyggeligt udformet til at overgå dine højeste forventninger.

 

Nyd raffinementet og elegancen ved luksuskrydstogter fra det allerførste skridt ombord.

 

Vores dedikerede personale vil imødekomme alle dine behov og sikre, at din rejse kun er sensationel.

 

Velkommen til MSC Yacht Club, hvor hvert øjeblik er designet til at overgå alle dine ønsker og skabe minder, der vil vare hele livet.


**Bemærk venligst, at alle MSC Yacht Club-gæster også har adgang til alle skibsfaciliteter uden for det dedikerede område (såsom specialrestauranter, teater og fitnesscenter).
**Bemærk venligst, at alle MSC Yacht Club-gæster også har adgang til alle skibsfaciliteter uden for det dedikerede område (såsom specialrestauranter, teater og fitnesscenter).

UOVERTRUFFEN KOMFORT OG UDSØGT LUKSUS

Oplev den fineste luksusindkvartering under dit luksuskrydstogt med MSC Yacht Club. Oplev overdådigt indrettede suiter designet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer.

 

Fordyb dig i indbegrebet af komfort med luksuriøse bekvemmeligheder og elegante detaljer.

Fra Myform Memory-madrasser til sengetøj og madrasser i egyptisk bomuld og en Dorelan pudemenu, marmorbadeværelser til gratis minibar, alle dine behov er der taget højde for til et virkelig enestående luksuskrydstogt.


Nyd en high-end indkvartering på vores nyeste skibe, der byder på innovative muligheder som Interior Suites, Executive og Family Suites, Deluxe Suites, Duplex Suites og vores bemærkelsesværdige Royal Suites og Owner's Suite.


Nyd eksklusiviteten med panoramaudsigt fra din private balkon og fordyb dig i en femstjernet krydstogtsuite, som bringer dig tættere på havet, mens du omslutter dig i en uovertruffen følelse af luksus.

Vilkår og betingelser

  • **Den gratis krydstogtændring gælder enten på krydstogtdatoerne eller på destinationen. En sådan ændring skal udføres op til 30 kalenderdage før afgang, for at et nyt krydstogt skal foretages indenfor 90 kalenderdage fra den oprindelige afgang. Enhver krydstogtændring skal anmodes om via MSC Book eller vores kontaktcentre.
  • Du kan opleve det ultimative inden for MSC-eksklusivitet med MSC Yacht Club, der er tilgængelig om bord på alle vores skibe undtagen: MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Magnifica, MSC Musica, MSC Opera. MSC Orchestra, MSC Poesia og MSC Sinfonia.
  • Mulighed for at arrangere skræddersyede udflugter afhængigt af rejseplaner .
  • For mere information om premium ekstra drikkepakke klik her.