Fly & Cruise

Fra himmel til hav: Fly & Cruise-pakke

 

Fly, transfer og krydstogt i én unik pakke. Fly & Cruise er designet til at give dig en problemfri og stressfri rejseoplevelse og tilbyder en enkel alt-i-en-løsning. Fra nem booking til perfekte flytider, inkluderede transfers og eksperthjælp - vi er fast besluttede på at sikre, at din krydstogtsferie starter og slutter på den rigtige måde.

 

Det er ekstremt praktisk at kombinere fly og transfer med dit krydstogt. Når du booker, skal du blot vælge det krydstogt, der passer dig bedst, og vælge Fly & Cruise-pakken. Derudover kan du vælge den lufthavn, der passer dig bedst.Inden betalingen er gennemført, får du adgang til alle flyoplysninger, inklusiv muligheden for at opgradere din klasse, hvis det er muligt. Lad dig inspirere af verdens mest spændende destinationer, som nu er inden for rækkevidde, og book din Fly & Cruise-ferie i 2024 eller 2025!

 

For mere information, se de ofte stillede spørgsmål.

FLY & CRUISE TILBUD

Drag fordel af de bedste tilbud på flykrydstogter i 2024 og 2025, og tag på en vidunderlig ferie uden at skulle bekymre dig om alle detaljerne. Lad MSC Cruises organisere det hele for dig!

Flyvninger fra Danmark

Med Fly & Cruise er dit eventyr kun en kort afstand væk! Du behøver ikke at rejse langt for at starte din fantastiske rejse. Vælg den lufthavn, der er tættest på dig, og flyv mod fortryllende horisonter. MSC Cruises tilbyder dig de bedste flyforbindelser.
Fly & Cruises packages | MSC Cruises

Fly & Cruise-lufthavne 2024 - 2025


For afgange i 2024 og 2025 kan du vælge mellem en bred vifte af lufthavne i Danmark, fra København og Billund.
 
I vinteren 2024-2025 tager MSC Cruises Fly & Cruise med afgang fra København & Billund dig til caribiske destinationer for at starte dit krydstogt, mens du på et krydstogt i sommeren 2024 kan opleve den vidunderlige udsigt over strande og byer i det Vestlige og Østlige Middelhav med et bredt udvalg af fly fra København & Billund.
 
 

HVORFOR VÆLGE EN FLY & cruise-PAKKE?

Oplev en nem og smidig rejseplanlægning, når MSC Cruises tager sig af at organisere, transfers og planlægge flyrejser. Vores Fly & Cruise-ferier inkluderer indchecket bagage for din bekvemmeligheds skyld. Fra check-in til ankomst står vores eksperthjælp til rådighed for at besvare alle dine rejsespørgsmål, give vejledning om lufthavnsnavigation, flyforsinkelser og eventuelle uforudsete begivenheder.

Fly & Cruise sikrer smidig organisation og problemfri rejse


 
Lad MSC Cruises tage sig af organiseringen! Med vores fly- og cruise-pakker håndterer vi alle arrangementer og sikrer en problemfri ferieplanlægning for dig. Selv hvis du oplever forsinkelser eller problemer under din rejse, er MSC Cruises der for at hjælpe dig og sørge for, at du når frem til skibet uden problemer. Hvis du har brug for hjælp, tilbyder vi telefonsupport.

Fly & Cruise sikrer smidig organisation og problemfri rejse

Hassle free travel fly & cruise | MSC Cruises

Fly & Cruise tilbyder personlige flymuligheder, skræddersyet til dine behov.


 
Få mest muligt ud af din tid med vores fly & cruisepakker. Når du bestiller dit krydstogt, hjælper vi dig med at finde den bedste flyvning, der passer bedst til dit krydstogts på- og afstigning. Du behøver ikke spilde timer på at lede efter forskellige flymuligheder og vente i lufthavnen – det klarer vi for dig!

Fly & Cruise tilbyder personlige flymuligheder, skræddersyet til dine behov.

More time to relax | MSC Cruises

Flyløsninger med uovertruffen værdi


Oplev enestående værdi for pengene med vores Fly & Cruise-pakke. Nyd bekvemmeligheden og kvaliteten hos vores betroede flyselskabspartnere, der sikrer en behagelig og mindeværdig flyoplevelse. Vi prioriterer din komfort og tilfredshed, fra start til landing.

Flyløsninger med uovertruffen værdi

Flight excellence fly cruise | MSC Cruises

Problemfri transfers til stressfri rejser


 
Alle Fly & Cruise-pakker inkluderer transfer fra lufthavnen direkte til skibet og tilbage igen. MSC Cruises tager sig af alt det praktiske, så du kan nyde din krydstogtsferie fuldt ud.

Problemfri transfers til stressfri rejser

Transfers Included | Fly & Cruise MSC Cruises

Sikkerhed for bagage


 
Med MSC Fly & Cruise bliver der passet godt på din bagage. Skulle der ske et uheld under flyvningen, vil vores dedikerede team sørge for, at du får dine ejendele tilbage. Vi arbejder tæt sammen med lufthavnens hittegodsafdeling for at sikre, at din bagage bliver leveret til din kahyt, så du kan fokusere på at nyde din ferie og skabe minder.

Sikkerhed for bagage

Lugagge peace of mind | MSC Cruises

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er inkluderet i Fly & Cruise-pakken?

Alle Fly & Cruise-pakker inkluderer:

 

  • Fly til og fra påstigningshavnen
  • Komfortabel transfer fra lufthavnen til skibet og tilbage igen
  • Indchecket bagage.
  • Assistance i lufthavne
  • Lufthavnsskatter
  • Omorganisering af din rejse i tilfælde af et forsinket fly

Hvad er Fly & Cruise?

Fly & Cruise er en pakke, der kombinerer fly og transfer med dit krydstogt. Med MSC Cruises Fly & Cruise kan du læne dig tilbage og slappe af, så snart du træder ud af flyet. Når din krydstogtsferie er slut, bliver du kørt tilbage til lufthavnen for at flyve hjem.

Hvordan booker jeg Fly & Cruise?

Du kan nemt booke din Fly & Cruise-pakke direkte på MSC Cruises' hjemmeside. Under bookingen af krydstogtet kan du tilføje et passende fly for at få en sikker og garanteret ombordstigning på krydstogtet. Vi tilbyder en liste over de bedste flytider, der passer med dit krydstogts på- og afstigning.

Hvad sker der med bagagen på Fly & Cruise?

Bagagen følger det samme flow som på en almindelig flyvning. I tilfælde af forsinkelser eller tab vil vores dedikerede personale hjælpe dig med at sikre en problemfri rejse.

Hvad sker der, hvis flyselskabet mister min bagage?

I tilfælde af fejlhåndtering sporer vi din bagage og leverer den til din kahyt. I sådanne tilfælde bedes du kontakte LOST & FOUND-kontoret i lufthavnen for at udfylde en Property Irregularity Report (PIR) og kontakt derefter receptionen om bord. Bemærk venligst, at toldreglerne i nogle lande kræver, at du er til stede, når din bagage returneres.

Hvor meget bagage kan du tage med dig?

Det varierer afhængigt af destinationen, flyselskabet og den valgte flyklasse. Du kan finde alle detaljer på din krydstogtbillet.

Hvad sker der, hvis flyet er forsinket, eller afgangstiden er ændret?

Vi vil omorganisere din rejseplan, så du kan gå ombord på krydstogtet så hurtigt som muligt. I tilfælde af flyforsinkelser vil dit krydstogt ikke blive aflyst.

Kan jeg få hjælp i lufthavnen?

Der er særlig assistance til rådighed i lufthavnene for at sikre en bekymringsfri start på din rejse. Du vil få udleveret et telefonnummer, hvor du kan få svar på dine rejsespørgsmål fra 3 timer før din flyvning.

Hvor kan jeg finde mine flyoplysninger?

Du vil modtage flyoplysninger på din krydstogtbillet.

Hvor kan jeg foretage online check-in til min flyrejse?

Det kan du gøre direkte i dit flyselskabs bookingområde i appen eller på hjemmesiden ved hjælp af dit flyselskabs bookingnummer.