ÅBENT SALG AF MSC WORLD AMERICA MED DE BEDSTE KRYDSTOGTTILBUD

Din indgang til Caribien i foråret 2025

MSC World America | MSC Cruises Play

Udforsk Caribien som aldrig før. I foråret 2025 kan du være blandt de første til at opleve det fantastiske MSC World America på et spektakulært krydstogt i Caribien. Sæt sejl fra Miami på to kæberystende tropiske 7-nætters ruter i det vestlige og østlige Caribien!
 
Udnyt MSC World America krydstogttilbud, og oplev Bahamas, Den Dominikanske Republik, Mexico, Honduras og meget mere! Svøm i det uspolerede, krystalklare vand i Ocean Cay MSC Marine Reserve og slap af i de milde tropiske vibes. Oplev den sensationelle spænding ved at svømme med delfiner i Puerto Plata, eller oplev de fortryllende mexicanske seværdigheder i Costa Maya og Cozumel!
Stil og komfort er afgørende, når du udforsker drømmedestinationer. På MSC World America er bæredygtighed og innovation forbundet og giver en medrivende oplevelse til søs. Bliv betaget af det futuristiske design, den fantastiske udsigt over World Promenade, prisbelønnede familieaktiviteter og et bredt udvalg af spisemuligheder. Nyd endeløs underholdning, fra MSC SportPlex til Luna Park Arena.
 
Gå ikke glip af chancen for at være en af de første som oplever MSC World America!

help
phone_white Book hos en MSC konsulent