Brugervilkår

Brugervilkår

Velkommen til MSC Cruises' hjemmeside
Velkommen til MSC Cruises' hjemmeside

Brugen af denne hjemmeside og dens indhold betragtes som godkendt, når brugeren har læst og accepteret MSC Cruises' Brugervilkår, Integritetspolitik og yderligere tillæg til disse. Brugere, der ikke accepterer nedenstående vilkår, eller som har indvendinger mod disse, har ikke tilladelse til at anvende hjemmesiden eller anvende indhold eller tjenester fra den. Det er derfor vigtigt at udskrive og gemme en kopi af dette dokument.
 
MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre, supplere eller fjerne alle eller dele af de nuværende vilkår uden forudgående meddelelse. Alle modifikationer vil være gyldige fra den dag, hvor de offentliggøres på hjemmesiden. Brugeren har selv pligt til jævnligt at besøge siden og holde sig opdateret om ændringer i vilkårene. Ved fortsat at benytte hjemmesiden erklærer brugeren sig indforstået med og accepterer de vilkår, som er gældende.
 
Vi har gjort os store anstrengelser for at websidens indhold skal være korrekt men vi tager forbehold for skrivefejl og ændringer efter publicering. 

NYTTIGE OPLYSNINGER