OPLEV DET BEDSTE AF MSC CRUISES, MED ALLE DE FORDELE, DU ER VANT TIL.

Tag med på vores krydstogter, så garanterer vi de fordele, du plejer at få.

Nu introducerer vi vores nye eksklusive Status Match program til alle flittige rejsende. Hvis du er medlem af et loyalitetsprogram hos et andet krydstogtselskab eller en hotelkæde, kan du nu blive medlem af MSC Voyagers Club gratis, hvilket giver dig 5 % rabat på alle dine bestillinger. Desuden kommer du ind på et tilsvarende medlemsniveau.*


Få glæde af vores nye program for at opleve verden med MSC Cruises med alle de fordele, du plejer at få:

  • Fødselsdagskage
  • Gratis gave
  • Rabatter ombord


* Dette program gælder kun loyalitetsprogrammer hos andre krydstogtselskaber, hoteller eller rejsebureauer. Det gælder altså IKKE i flyselskabets loyalitetsprogram eller fordelskort.


 

ALDRIG REJST MED MSC FØR?
Hvis du aldrig har rejst med MSC Cruises, er MSC Status Match den perfekte måde at teste os på! Udfyld formularen, og få straks nytte af alle dine fordele.


For at behandle din ansøgning skal vi bede om dit medlemsnummer, foto af medlemskort (eller andet medlemsbevis), og hvilken dato du blev medlem i det loyalitetsprogram, som skal matches.


UDFYLD DENNE FORMULAR
Denne formular benyttes af dig, der aldrig tidligere har været på krydstogt med MSC Cruises.

 

ALLEREDE MEDLEM ELLER HAR REJST MED MSC TIDLIGERE?
Hvis du allerede har rejst eller bestilt et krydstogt med MSC Cruises, eller hvis du allerede er medlem af MSC Voyagers Club, beder vi dig følge disse tre trin:

  1. For at behandle din ansøgning skal vi bede om dit medlemsnummer, foto af medlemskort (eller andet medlemsbevis), og hvilken dato du blev medlem i det loyalitetsprogram, som skal matches.
  2. Udfyld og send registreringsformularen nedenfor (alle felter er obligatoriske)
  3. MSC Voyagers Club-teamet vil kontakte dig med information om din nye loyalitetsstatus.


UDFYLD DENNE FORMULAR
Denne formular benyttes af dig, der allerede har været på krydstogt med MSC Cruises eller er medlem af MSC Voyagers Club.


GENERELLE VILKÅR
* Dette program gælder kun loyalitetsprogrammer hos andre krydstogtselskaber, hoteller eller rejsebureauer. Det gælder altså IKKE i flyselskabets loyalitetsprogram eller fordelskort.


Matchningen bliver udført ved, at vi sammenligner medlemsniveauet og de fordele, der garanteres i det eksterne rejseselskabets loyalitetsprogram, med de fordele, som tilbydes medlemmerne af MSC Voyagers Club. Denne match bliver udført af MSC Cruises ud fra objektive kriterier, og kan kun gennemføres en gang pr. person.


Du kan tilmelde dig Status Match ved at udfylde tilmeldingsformularen, der er tilgængelig online på msccruises.dk. Det er ikke muligt at tilmelde sig i løbet af krydstogtet. Personer under 18 år kan ikke tilmelde sig Status Match. Ansøgere skal forvente op til 7 hverdage til at gennemføre status-matchningen. Gæsterne vil modtage deres fysiske medlemskort, når de er steget om bord på deres første krydstogt med MSC Cruises. MSC Voyagers Club point kan ikke kombineres med de point, medlemmerne har i loyalitetsprogrammer eller fordelskort fra andre krydstogtselskaber. Hvis en gæst er med i flere loyalitetsprogrammer hos forskellige rejsearrangører, skal gæsten vælge det medlemskab, der skal matches. MSC Cruises forbeholder sig ret til at nægte Status Match-forespørgsler uden retslige konsekvenser samt ret til at indstille dette program når som helst. Ansatte hos MSC Cruises kan ikke deltage i Status Match-programmet.