GLOBETROTTER BABYER

Tips til en glad krydstogt ferie med dine små

Vi venter på dig med åbne arme! Du vil føle dig helt som hjemme, med uendelige muligheder at slappe af og blive underholdt. Alle os, der er om bord er her, for at gøre din ferie til den mest afslappende og spændende du kan forestille dig.doremi-baby Din lille dreng eller pige er klar til at begynde på en fantastisk rejse, og vi er klar til at velkomne dem om bord, tage os af dem med den største omhu og give dem al opmærksomhed, for at gøre deres ferie, lige som god, som din.
Vi har lagt sjæl og hjerte i at planere hver detalje af krydstogtet for dine små. Fordi på MSC Cruises er vi også forældre, tanter og onkler, far- og morforældre…

Vi har designet det for dine børn, for børn fra hele verdenen, som om de var vores egne.


Ossrvatorio-Chicco Vi har spurgt Osservatorio Chicco, Baby Research Center, om at blive  partner med MSC for at tilbyde en ferie, der er “skræddersyet for babyer”. 
 Men vi ved at mor og far også fortjener en ferie, og et krydstogt på et af vores fabelagtige, indbydende skibe, tilbyder dette på mere end én måde!

LEG I ETT BESKYTTET OMRÅDE

MSC BABY TIME

MSC BABY TIME

Mor og far, vi venter på dig og dit barn i Miniklubben, der er reserveret for vores yngste gæster (under 3 år gamle) flere timer hver dag, og lader dem lege med andre børn i sin egen alder, fram ange forskellige lande. I mellemtiden kan du blive venner med de andre forældre, der er på ferie med sine børn. Du kan nyde af Miniklubben, et særligt område for små børn, med dit barn, følgende tider::

SKIP I HAVN : Morgen: 8:00-10:00 / Eftermiddag: 16:00-18:00 / Aften: 20:00-21:00
TIL SØS : Morgen: 8:00-10:00 / Aften: 20:00-21:00
NYHED! MSC BABYCARE SERVICE

NYHED! MSC BABYCARE SERVICE

MSC har også tænkt på mor og far, og tilbyder muligheden for at aflevere dine børn på Miniklubben, hvor de vil blive set efter af kvalificeret og dedikeret personale, der vil lade dem lege. Begrænsede pladser,der skal bookes på forhånd, for børn mellem 1 og 3 år (ikke inclusive). Tilgængelig følgende tider, når skibet sejler: 


13:00 og 14:00 og mellem 18:00 og 19:00. Et registreringsformular skal udfyldes.


Spørg Miniklub-personalet, når du er kommet ombord.

AKTIVITETER MED CHICCO LEGETØJ

AKTIVITETER MED CHICCO LEGETØJ

Du vil finde det mest moderne, sjoveste og mest lærerige legetøj, udvalgt af Osservatorio Chicco, Baby Research Center. Aktiviteter inkluderer: 


Lad os tale engelsk: lad os lege på engelsk med Chiccos flersprogede legetøj 
Rytme og musik: at lege med musik er så sjovt  
Mini Olympic Lege: begynd med at kravle, og så...  


Mød vores maskot Dorebaby 

NYE VELSMAGENDE LÆKKERIER

BØRNEMENU

BØRNEMENU

 
For ældre børn vil du finde et stort udvalg a fretter fra børnemenuen, der vil hjælpe dit barn at udforske smage, varianter og farver, som en ægte “baby gourmet”. Varierede og farverige menuer, med et særligt udvalg af sunde og velsmagende retter, der vil holde dine yngste på godt humør. Hver dag vil du kunnenyde af duften af nybagt brød fra vores bagerier om bord.

ER DER NOGEN, DER HAR LYST TIL PIZZA?
Du finder den bedste pizza til søs, bagt til perfection med ingedienser af top kvalitet. Samlet rundt om bordet vil I opleve den glæde, mad bringer, o guden stres. Buffeten er åben 20 timer hver dag.
OG FOR DINE BABYER?

OG FOR DINE BABYER?

Flaskevarmere findes på udvalgte steder om bord på alle vores skibe: kontakt Receptionen – Gæsteservice for mere information når du er kommet om bord. Hvis din baby er ved at blive avvænnet, behøver du kun at medbringe den babymad, dit barn bedst kan lide. Pasta, suppe, kyllingebrøst og tynd bøf, skinke, ost og dessert findes i restauranten hver dag.
BABY CHEF

BABY CHEF

At lave mad er også sjovt: Baby Chef, for 2-3-årige. I køkkenet findes et dedikeret område, hvor de kan gå løs, under det meget populære Doremi Chef eventet. Tænk dig selv: under kokkens og sine forældres opsyn, vil børnene lave en lækker pizza! Lyder det ikke godt?

MIDDAGSLURE OG HYGGE

SENGETID

At kunde sove i en børneseng ved siden af rolige og afslappede forældre hjælper mange børn at holde sig rolige, fordi de kan føle, sine førældres beroligende nærvær og sove roligere.  


(Osservatorio Chicco - Baby research center)

SENGETID

MIDDAGSLURE

Hvis du ikke har rejst på krydstogt med os før, vil du blive overraskede over vores kahytter – rigtige hotelværelser – på grund af deres utrolige komfort og velorganiserede plads. Uanset hvilket type af kahy, du vælger – kahyt med balkon, kahyt med havudsigt eller indvendig kahyt – finder du samme faciliteter og service.
MIDDAGSLURE

LAD OS TAGE OS AF HYGGEN!

Enhver medlem af vores smilende og hjælpsomme besætning, vil lægge sjæl og hjerte i at se efter dig. Du kan vende dig til dem, hvad du end har brug for, og vil finde dem parat til at gøre alt, de kan, for at opfylde dine ønsker. Og, til sist, mor, du kan holde op med at tænke på alt hele tiden og forkæle dig selv til lidt tid for dig selv. Opdag luksusen i at have tid til dig selv!
LAD OS TAGE OS AF HYGGEN!

Download Brochure

MSC & Chicco Brochure

Click here to download and discover MSC & Chicco Brochure.


Produced in collaboration with Chicco.

MSC & Chicco Brochure