MSC Grand Voyages

MSC Grand Voyages

Udforsk blændende destinationer, vuggende på bølgerne fra de smukkeste have i verden.

Fordyb dig i naturen og lokale traditioner, mens du nyder alle de bekvemmeligheder, der er inkluderet i dine MSC Grand Voyages. Dette krydstogt er mere end blot en simpel ferie på havet, det er et transatlantisk krydstogt, som vil give dig muligheden for at opdage nogle af verdens mest spektakulære steder, rig på historie og kultur. For at forbedre din rejse yderligere tilbyder vi 30 % rabat på vaskeservice og 3 udflugter er inkluderet*.

Sammen med rejsende fra hele verden tilbyder de transatlantiske krydstogter 22 forskellige rejseruter, der varer 13-27 nætter, de transoceaniske krydstogter vil krydse havene for at navigere fra et kontinent til et andet: Europa, Amerika og Afrika, valgmulighederne er uendelige. Med muligheder såsom transatlantiske krydstogter fra Southampton, vil du nyde et unikt og eksklusivt eventyr over Atlanterhavet, hvor du kan genopleve fortidens store rejser i total komfort og slappe af.

Spændende udflugter venter på dig i hver havn, og 3 udflugter er allerede inkluderet i dit krydstogt. Når du er tilbage ombord, fortsætter du din opdagelsestur med fulde temamenuer, der afspejler de kulinariske traditioner fra lande og regioner rundt om i verden. Et transatlantisk krydstogt er også den perfekte mulighed for at drage fordel af de forskellige aktiviteter om bord, såsom det destinationsinspirerede musikprogram, dansekurser, foredrag og kunsthåndværk og meget mere, eller tilbringe lidt tid med at slappe af ved poolen eller den balinesiske MSC Aurea Spa . Om aftenen kan du nyde vores musikalske program eller vores teaterforestillinger i Broadway-stil.

Og for en rejse med maksimal privatliv og en meget personlig service, vælg MSC Yacht Club**, et afsondret tilflugtssted på de prestigefyldte bovdæk på vores skibe, hvor du vil blive forkælet af en 24/7 butler, du vil sove i personligt tilpasset komfort, og du kan spise på en privat gourmetrestaurant.

Vælg din destination, og du vil vende tilbage med minder, der vil vare hele livet.

*beløb afhængigt af markedsvilkår og -betingelser
** tilgængelig på MSC Virtuosa, MSC Grandiosa, MSC Seashore, MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida og MSC Fantasia

An Authentic Discovery