MSC Grand Voyages | MSC Cruises

TRANSATLANTISKE KRYDSTOGTER & REPOSITIONERINGSKRYDSTOGTER 2024 - 2025

Dit eventyr uden grænser: krydse kontinenter med MSC Grand Voyages

At vove sig gennem havene, overvinde afstande og bygge broer mellem kulturer. Rigdommen af forskellige perspektiver er virkelig omfavnet med MSC Grand Voyages. Lås op for en verden af forbløffende opdagelser med et præcist udvalg af transatlantiske krydstogter og repositioneringskrydstogter. Glæd dig over det åbne havets skønhed ved at sejle fra Middelhavet til Caribien eller krydse Atlanterhavet fra Europa til Brasilien og Argentina. Nyd havenes majestæt fra Sydafrika med kurs mod Middelhavet og Seychellerne.På dine transatlantiske krydstogter og repositioneringskrydstogter i 2024 og 2025 kan du vælge mellem et udvalg af 37 krydstogter fordelt på 17 forskellige skibe og opleve over 35 lande og 100 havne. At sejle på et transoceanisk krydstogt betyder, at man i ro og mag forgylder sig over havene til ikoniske destinationer og endelig har tiden på sin side. Med hver interkontinental rejse, der varer mellem 10 og 30 dage, er disse Grand Voyages længere end normalt! At krydse oceaner er at vende tilbage til rejsens gyldne tid og genopleve fortidens eventyr til søs. Du har mange muligheder at vælge imellem med MSC Grand Voyages-ruterne!

MSC GRAND VOYAGES DESTINATIONER

Er du tiltrukket af en rejse mod vest ligesom pionererne i fortiden? Eller måske drømmer du om en rejse østpå til det "gamle kontinent"? Du vil blive forkælet med fascinerende seværdigheder og skjulte perler på MSC's udvalg af Grand Voyages!

Transatlantiske krydstogter


Vælg de bedste transatlantiske krydstogter i 2024 og 2025. Sejl tværs over Atlanterhavet mellem den gamle verdens skatte, idylliske øers kyster og den nye verdens frodige landskaber. MSC Cruises' transatlantiske krydstogter sejler til historiske hotspots som Venedig, Genova, Barcelona, Barcelona, København og Hamborg gennem den varme velkomst på Mallorca, Casablanca, De Kanariske Øer og Caribien. Nå Sydamerika, og oplev den særlige varme i Rio de Janeiro, Sao Paulo og Buenos Aires. Hvert krydstogt på tværs af Atlanterhavet er et ekstraordinært øjebliksbillede af de forskellige og smukke vidundere, der strækker sig over havet. Book nu den mest spændende Atlanterhavskrydstogt!
 

Transatlantiske krydstogter

Rio de Janeiro - Brazil | Transatlantic Cruises

Repositioning cruises


Fra Middelhavet til Sydafrika kan du tage på krydstogt til uforlignelige steder af historisk værdi og skønhed. Transoceaniske krydstogter omfatter krydstogter til Middelhavet og retur fra det kosmopolitiske Durban eller den smukke Cape Town i Sydafrika, eller det visionære Dubai, det pulserende Abu Dhabi. På disse ruter kan du nyde paradisøerne Réunion og Mauritius, inden du sejler til Middelhavets strande, kunst og kultur.
 

Repositioning cruises

Boucan Canot Beach - La Réunion | Repositioning Cruises

En autentisk opdagelse