help
phone_white Book hos en MSC konsulent

All INCLUSIVE PLUS
VINTER 2023/2024

Kampagneperiode: 2/10 – 18/12 2023

Book vinterens mest prisværdige ferie. I vores nye All Inclusive Plus-kampagne inkluderer vi nu Easy Plus-drikkepakken. Med Easy Plus får du mere variation, alle øl er inkluderet, masser af cocktails, vine på glas og alkoholfrie muligheder. Du kan også bruge Easy Plus-pakken i vores specialrestauranter om bord. Læs mere om Easy Plus-pakken HER.


I vinteren 2023/2024 tilbyder vi solsikre rejser til Caribien, Antillerne, Emiraterne. For dem, der ikke ønsker at rejse langt, har vi også vidunderlige krydstogter i Middelhavet og Nordeuropa.

 

Så er det eneste, der er tilbage, spørgsmålet;

Hvor vil du gerne hen?

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Hotel Service Charge ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.
help
phone_white Book hos en MSC konsulent