help
phone_white Book hos en MSC konsulent

Efterårskrydstogter

Nyd et prisvenligt efterårskrydstogt om bord på et af MSC Cruises moderne krydstogtskibe i Caribien & Antillerne, Middelhavet, Nordeuropa & Nordamerika!


Oplev god mad, fantastiske kahytter, underholdning i verdensklasse, familieaktiviteter og storslåede destinationer på én og samme rejse.

For at tage din krydstogtoplevelse til det næste niveau anbefaler vi, at du tilføjer en drikkepakke til din booking for kun 180 kr. pr. nat!

Vent ikke for længe, der er kun et begrænset antal kahytter, så sikre dig din efterårsrejse med MSC Cruises i dag!

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Hotel Service Charge ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.