BLACK FRIDAY 2024


Er du på udkig efter attraktive tilbud i stil med Black Friday? Så er du kommet til det rette sted!

 

Black Friday er ikke den eneste chance for at udnytte de gode krydstogtstilbud. Med MSC Cruises kan du nyde godt af uovertrufne tilbud hele året rundt!

På denne side kan du se et eksklusivt udvalg af vores bedste krydstogtstilbud og last minute-tilbud. Vil du altid være opdateret på vores fantastiske tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af vores krydstogtstilbud!

 

UDFORSK VORES KRYDSTOGTSTILBUD

Dit drømmekrydstogt er klar til at blive booket på vores hjemmeside, kun få skridt væk! Udnyt vores krydstogttilbud og last minute tilbud, og begynd at planlægge dit næste feriekrydstogt.

VANLIGA FRAGOR: Black friday 2024

Hvornår er det Black Friday 2024?

Black Friday 2024 falder den 29. november. Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvad MSC Cruises har i vente til dig næste Black Friday? Hold øje med flere opdateringer om MSC Cruises Black Friday-krydstogtstilbud!

Hvor længe varer Black Friday?

Black Friday 2024 falder den 29. november, men MSC Cruises Black Friday starter et par dage tidligere og varer længere, hvilket giver dig endnu flere muligheder for at booke dit næste krydstogt til en uovertruffen pris!

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en årlig global shoppingdag, der er kendt for sine utrolige tilbud og rabatter. For MSC Cruises er Black Friday den perfekte mulighed for at booke dit drømmekrydstogt til en nedsat pris med eksklusive tilbud og kampagner.

Hvorfor hedder Black Friday Black Friday?

Oprindelsen til "Black Friday" er stadig usikker, men en af de mest populære teorier går ud på, at "Black Friday" har fået sit navn fra ideen om, at detailhandlernes salg i denne periode er med til at flytte deres regnskaber fra "rød" (tab) til "sort" (overskud). På trods af navnet bringer MSC Cruises Black Friday verdens levende farver til dine fingerspidser.

Er Black Friday et godt tidspunkt at booke et krydstogt?

Ja, Black Friday er et godt tidspunkt at booke din næste krydstogtsferie. Under Black Friday tilbyder MSC Cruises attraktive krydstogtstilbud! Gå ikke glip af muligheden for at opnå utrolige besparelser og tage på en uforglemmelig rejse med MSC's Black Friday-krydstogtstilbud!