help
phone_white Book hos en MSC konsulent

De Kanariske Øer

Book en prisvenlig fly- og krydstogtpakke!

De Kanariske Øer er tilbage med MSC Cruises, det perfekte vinterkrydstogt!

I vinteren 2024/2025 vil skibet MSC Opera tilbyde krydstogter til fem kanariske øer og smukke Madeira i perioden november 2024 - marts 2025.
Oplev De Kanariske Øer og Madeira fra søsiden, og få mere ud af din vinterferie. Skibet anløber Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, La Palma, Lanzarote i Spanien og Madeira i Portugal.

Prisen inkluderer;
7 nætters krydstogt rundt om De Kanariske Øer, direkte fly tur/retur fra København til Tenerife, håndbagage og indchecket bagage på flyet, mad om bord på flyet, transfer til og fra skibet, helpension under krydstogtet, alle skatter og afgifter og al underholdning og shows om bord.

Book en prisvenlig ferie denne vinter og oplev De Kanariske Øer fra et andet perspektiv.

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgiften er en obligatorisk del af den samlede pris. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.