EARLY BOOKING

Book dit krydstogt til sommeren 2024, vinteren 2024 - 2025 og sommeren 2025!

Jo før jo bedre! Gør dine drømme til virkelighed ved at planlægge din næste krydstogtsferie med MSC Cruises, og glæd dig over alle fordelene ved tidlig booking.

Sikre dig de bedste kahytter, vælg mellem de daoter på året, der passer dig perfekt, udforsk masser af forskellige rejseplaner, der tager dig med til fantastiske destinationer rundt om i verden, herunder Middelhavet, Caribien og Antillerne, Nordeuropa og benyt lejligheden til at vælge din yndlingskahyt, mens den stadig er ledig.

Ved at bestille i god tid har du masser af tid til at skræddersy dit krydstogt, så det bliver præcis som du ønsker. Vælg mellem en lang række spændende udflugter, book en plads i specialrestauranterne ombord, forkæl dig selv i MSC Aurea Spa og vælg mellem alle spa- og skønhedsbehandlingerne ombord.

Giv dig selv noget at glæde dig til næste sommer eller vinter, book dit krydstogt allerede i dag!

Book nu

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Hotel Service Charge ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.