HOT DEALS

Et udvalg af vores bedste krydstogtstilbud

Her finder du vores udvalgte bedste tilbud lige nu til Asien, Nordamerika, Middelhavet, Nordeuropa og Caribien. Vi opdaterer med flere krydstogter med jævne mellemrum - så hold øje med nye skønne krydstogter her!

Book din drømmeferie til nedsat pris, og nyd destinationer som de solrige Græske Øer, den fantastiske natur i de Norske Fjorde, det turkisblå vand i Caribien eller den store natur i Nordamerika.

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Hotel Service Charge ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.