Krydstogter fra København

All Inclusive

Sommer 2023

Tag med MSC Cruises' nyeste, mest moderne og miljøvenlige skib til dato, MSC Euribia til de magiske Norske fjorde.

Også skibet MSC Fantasia tilbyder krydstogter fra København i sommeren 2023. Kom med på et begivenhedsrigt 14-nætters krydstogt til de Norske Fjorde og oplev Kiel, Stockholm, Tallinn og Helsinki på én og samme rejse.

Skibet MSC Poesia tilbyder krydstogter af forskellig længde og flere destinationer fra København i løbet af sommeren 2023. Tag med på et krydstogt, som tager dig med til spektakulære steder som Nuuk i Grønland, Reykjavik på Island og Kirkwall på Orkneyøerne

Disse krydstogter er den perfekte mulighed for at prøve, hvordan det er at tage på et rigtigt krydstogt, indtil 30. april 2023 er Easy drikkepakken inkluderet i prisen.

Alle måltider i buffet og hovedrestauranter er inkluderet ombord, underholdning, masser af aktiviteter for hele familien, og du har tid til at opleve mere end på en almindelig charterferie, sats på en ferie i lokalområdet i løbet af sommeren 2023.

Easy drikkepakke er inkluderet i prisen.
Nyd en All Inclusive-oplevelse og ubegrænset forbrug af fadøl, husvine pr. glas, klassiske cocktails, læskedrikke, juice, mineralvand, kaffe og te, vi har selvfølgelig også alkoholfrie muligheder.

 

Sikre dig din plads om bord, book et prisvenligt krydstogt, med afrejse fra København i dag!

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgift ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.