FREMTIDENS KRYDSTOGTSOPLEVELSE
MSC WORLD EUROPA

Oplev en ny æra om bord på det revolutionerende MSC World Europa: det første banebrydende World-Class skib. Drevet af LNG – et af verdens reneste skibsbrændstoffer, er MSC World Europa designet med en Y-formet agterstavn og en imponerende udendørs promenade med en fantastisk panoramaudsigt over havet.

I løbet af vinteren 2023 kan du sejle blandt de fantastiske byer og landskaber i Emiraterne (Dubai, Abu Dhabi, Sir BaniYas, Dammam, Doha) eller til det maleriske Middelhavsområde med vidunderlige seværdigheder i sommeren 2023 (Genova, Napoli , Messina, Valletta, Barcelona, Marseille).

Book dit MSC World Europa krydstogt i dag!

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgift ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.
help
phone_white Book hos en MSC konsulent