help
phone_white Book hos en MSC konsulent

Påske-FLASH SALE

 Årets mest æggende påsketilbud!

Påsken bringer med sig ånden af opdagelse: foråret vækker sanserne til live, og ønsket om eventyr vokser. Forkæl din rejselyst og vælg en fantastisk påske-krydstogtferie og sejl ud på en mindeværdig rejse til betagende destinationer over hele verden, samtidig med at du nyder den ultimative komfort ombord på vores skibe!
Vælg mellem et bredt udvalg af ruter og påskekrydstogttilbud, der strækker sig fra 7 til 15 nætter, og lev dine påskeferie fuldt ud! Uanset om du leder efter en uforglemmelig familieferie, en romantisk ferie for to eller et krydstogteventyr med venner for at nyde forårets skønhed, har MSC Cruises den rigtige rejseplan for dig. Har du færre dage til rådighed for din ferie? Vælg et mini-krydstogt på 4 eller 3 nætter og oplev den perfekte påskeferie.
Men det er ikke alt! Med et påskekrydstogt kan du nyde spændingen ved en af de bedste årstider til at rejse. Mens du sejler fra den ene drømmedestination til den anden, nyd fuldt ud det første milde vejr, den mærkbare glæde og de fortryllende dufte af forår ombord på et MSC-krydstogt.
Vælg den ultimative påskeferie med MSC Cruises og begiv dig ud på en ægspanderende rejse!

 

Bookingvilkår

*Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgift ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.
help
phone_white Book hos en MSC konsulent