KRYDSTOGTER FOR ENLIGE FORÆLDRE

Første barn i kahytten får 15% rabat

Hos MSC Cruises kan familier med en enlig forælder, der deler kahyt, benytte sig af et særligt tilbud. Med krydstogttilbuddet til enlige forældre betaler forældrene den almindelige pris, mens det første barn i kahytten under 18 år kan sejle med 15% rabat. Det andet barn, hvis der er et, betaler almindelig pris. Vælg at dele din kahyt med dine børn, og benyt dig af krydstogtstilbuddet til enlige forældre.

 

Gør din ferie som enlig forælder til et uforglemmeligt eventyr sammen med MSC Cruises. Forbered dig på en helt særlig ferie med dine børn, hvor I udforsker utrolige destinationer sammen, mens I sejler fra havn til havn, og find så jeres egen plads og nyd lidt velfortjent afslapning, mens dine børn er opslugt af skibets spændende aktiviteter. Fra engagerende børneklubber til spændende underholdning - der er noget for alle på en spektakulær krydstogtsferie.

 

Med MSC Cruises kan du lægge besværet med at planlægge bag dig. Vi sørger for alt, hvad I har brug for til en god familieferie: lækre måltider i buffeten og hovedrestauranten, en verden af aktiviteter om bord og endeløse muligheder for at skabe gode minder sammen.

 

Book din ferie i dag, og oplev et ekstraordinært krydstogt med dette fantastiske tilbud!

Bookingvilkår

  • Tilbuddet gælder fra 19. juni 2024
  • Gælder for familier, der rejser med 1 voksen og op til 2 børn, der booker en kahyt
  • Tilbuddet kan kombineres med 5% MSC Voyagers Club-rabat. Gælder ikke for Voyagers Exclusives
  • Denne rabat kan ikke kombineres med andre rabatter, f.eks. seniorrabat, bryllupsrejse-rabat, sundhedsrabat eller Flash Sale.
  • Tilbuddet har ikke tilbagevirkende kraft og gælder kun for nye individuelle bookinger
  • Tilbuddet er afhængigt af tilgængelighed på bookingbekræftelsesdatoen
  • Standard vilkår og betingelser gælder