DE BEDSTE SOMMERKRYDSTOGTER TIL MYKONOS, SANTORINI OG VIDERE

En dukkert ud i det blå med fire mytiske rejser i det østlige Middelhav

Denne sommer undslipper du det almindelige og sejler på myternes bølger med fire imponerende krydstogter i det østlige Middelhav. Langs de gamle episke sejleres ruter kan du beundre vidundere på de græske øer Mykonos og Santorini sammen med Italien, Kroatien, Tyrkiet, Cypern, og Malta på ruter med 7 nætter rundt i det majestætiske Middelhav. Lad dig forkæle af den luksuriøse gæstfrihed på MSC Armonia, MSC Divina, MSC Musica eller MSC Sinfonia, og sejl ind i en verden af solbeskinnede strande og gamle byer.

Krydstogter til Mykonos

Alle fire krydstogter giver gæsterne mulighed for at tilbringe en hel dag og nat på den fortryllende ø Mykonos. Med snesevis af smukke strande og festpaladser samt en utrolig kulturarv byder øen på endeløse eventyr, sjov og afslapning.

 

Mykonos har et utroligt udvalg af udflugter at byde på, fra den livlige gamle by Hora til den charmerende landsby Ano Mera. Fest natten lang, eller afslør fortidens mysterier og forundres over de gamle ruiner på den nærliggende ø Delos.

 

Krydstogter til Mykonos

Mykonos Summer 2023 Cruises

Krydstogter til Santorini

Så kan du tage over det krystalklare hav til det lige så idylliske Santorini. Med en endnu længere fortøjning er der rigeligt med tid til at nyde øens ekstraordinære vulkanske landskaber, klippehuggede kubiske huse og kirker med blå kupler.

 

Der er masser af fortryllende seværdigheder at se, som f.eks. den minoiske bosættelse i Akrotiri, badning i de varme kilder i Palea Kameni og fantastiske vingårde. Tag en båd fra skibet til øens smukkeste landsby Oia, hvor du kan udforske butikkerne og caféerne og nyde den udsøgte udsigt.

 

Krydstogter til Santorini

Santorini Summer cruises

FIRE REJSER MED MEGET MERE AT OPLEVE UD OVER MYKONOS OG SANTORINI

Der er meget mere end Santorini og Mykonos. Med det samme MSC Cruise kan du opleve nogle af de bedste destinationer i Italien, Kroatien, Montenegro, Tyrkiet eller Israel.

BOOK DIT KRYDSTOGT NU

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Hotel Service Charge ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

help
phone_white Book hos en MSC konsulent