KRYDSTOGTER I MIDDELHAVET

Cruises to Santorini | MSC Cruises Play

Det smukkeste frilandsmuseum

At sejle I Middelhavet med MSC Cruises betyder at komme inden for rækkevidde af det bedste inden for kultur, tradition og monumenter, der i århundreder har beriget dets kyster.

Besøg disse lande, og lær om deres rige middelhavshistorie, ligesom gamle søfolk gjorde, da de sejlede fra  Italien til De græske øer.

At rejse på et MSC-krydstogt til Middelhavet vil give dig muligheden for at se nærmere på de historiske havne i Italien, fra Rom til Venedig, fra Genova til Napoli. Sæt pris på den maleriske og raffinerede franske by Cannes, for at fordybe dig i spansk kultur i Barcelona, Malaga, Valencia og Ibiza.

Udnyt de udflugter, der arrangeres af vores personale, for at nyde det græske solskin, mens du besøger vigtige arkæologiske steder eller udvikl en passion for Kroatisk musik.

Hvis en middelhavsferie ikke var nok, kan du vælge MSC-krydstogter, der går ud over Gibraltar for et hurtigt besøg til de portugisiske kyster i Lissabon og Funchal og De Kanariske Øer. Italien, Spanien og Marokko, Østen og Vesten har aldrig været så tæt på som på et krydstogt på MSC Cruises.

Der er intet bedre tidspunkt end nu til at booke et af vores Middelhavskrydstogter. Nyd en utrolig ferie til Middelhavet omgivet af kulturelle hovedstæder, fantastiske kystlinjer, sofistikerede byer og lækker mad.

HAVNE