Valentinsdag-tilbud!

Spar op til 660 kr. pr. kahyt på udvalgte krydstogter i det østlige Middelhav!


Benyt lejligheden til at booke et krydstogt til dig og din elskede i sommeren 2024 med vores Valentine's Day Flash Sale. Med vores tilbud kan du spare op til 660 kr. pr. kahyt* på udvalgte krydstogter i det østlige Middelhav, som er inkluderet i All Inclusive Plus-kampagnen. Det østlige Middelhav er en region med en romantisk atmosfære med sit glitrende hav, maleriske byer og solmodne middelhavskøkken.

Hvad kunne være mere romantisk end at opleve smukke solnedgange fra en balkonkahyt, nyde dejlige spa-behandlinger og forkæle hinanden med lækker mad og drikke om bord.

Book dit krydstogt i dag!

 

Kampagnen er gyldig indtil 19/2 2024.

Bookingvilkår

*Henviser til den første og anden person i en kahyt.

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgiften er en obligatorisk del af den samlede pris. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Tilbuddet kan ikke kombineres med MSC Voyagers Club.