Valentinsdag-tilbud!

Sæt sejl på kærlighedens bølger denne Valentinsdag


Lad romantikken rulle med den perfekte gave - en uforglemmelig rejse med MSC Cruises, der byder på fantastiske ruter fyldt med postkort-perfekte kystlinjer, solbeskinnede byer og ø-eventyr.

Mens du er om bord, kan du nyde den romantiske udsigt til solnedgangen fra din balkonkahyt, afslappende spa-behandlinger, gourmetoplevelser og meget mere. Overrask din elskede og giv et krydstogt i gave på Valentinsdag!

Fejr jeres kærlighed og sejl væk...

Bookingvilkår

*Henviser til den første og anden person i en kahyt.

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgiften er en obligatorisk del af den samlede pris. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Tilbuddet kan ikke kombineres med MSC Voyagers Club.