Vinterkrydstogter 2024/2025

Book dit vinterkrydstogt til en fordelagtig pris & spar op til 20%

Lad kulden og sneen blive hjemme næste vinter, tag med på et MSC-krydstogt, og genoplad dit D-vitamin-niveau.

Denne vinter har vi et omfattende vinterkrydstogtprogram med krydstogter i Caribien og Antillerne, De Kanariske Øer, Emiraterne, Middelhavet, Nordamerika og Nordeuropa.

Besøg vores private paradisø Ocean Cay under dit krydstogt i Caribien, tag på øhop mellem idylliske øer i Antillerne, eller book en billig fly- og krydstogtpakke til De Kanariske Øer, der inkluderer direkte returfly, transfer og et 7-nætters krydstogt - læs mere HER.

 

Book din vinterferie i dag og spar op til 20%.

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgiften er en obligatorisk del af den samlede pris. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.