WINTER SALE
OP TIL 2.000,- RABAT PER PERSON

Med MSC Cruises kan du booke en prisbillig ferie til søs, vores krydstogter er den perfekte feriemulighed, der giver værdi for pengene.

 

Tag et caribisk krydstogt fra Miami og Port Canaveral til Bahamas, Jamaica, Den Dominikanske Republik, Puerto Rico, Mexico og vores egen paradisø Ocean Cay, hvor vores nye skib MSC Seascape sejler.

 

Med afgang fra Dubai, Abu Dhabi og Doha kan du deltage i fremtidens krydstogtoplevelse ombord på det nye MSC World Europa, som tager dig med på en solbeskinnet ferie i Emiraterne.

 

Vi tilbyder også fantastiske vinterkrydstogter i Antillerne, Middelhavet, Det Røde Hav og Nordeuropa.

 

Book dit krydstogt med op til 2.000,- /rabat per person, vores priser tåler sammenligning!

 

Tilføj en rabatteret Easy drikkepakke for kun 150,- /nat til dit krydstogt og nyd en All Inclusive-oplevelse.
Normalpris for Easy drikkepakke er 240,- /nat - Spar 630,- per person på et 7-nætters krydstogt.

 

Derudover krydser børn gratis i Caribien!*

 

*Gælder ikke i højsæsonen, for eksempel påskekrydstogter. Gælder for børn op til 17 år, hotelservicegebyr tillægges på $7 per dag for børn i alderen 2-11 og $14 per dag for børn i alderen 12-17.

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgift ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.
help
phone_white Book hos en MSC konsulent