MSC Yacht Club tilbud

MSC Yacht Club er en verden af luksus, privatliv og eksklusivitet!

Nu giver vi dig muligheden for at opleve MSC Yacht Club, den ultimative luksuskrydstogtoplevelse. Lige nu får du 1.500,- i on board credit pr. kahyt, når du booker en MSC Yacht Club-kahyt på et af vores udvalgte 7-nætters krydstogter!

MSC Yacht Club er som et skib i skibet, hvor du som Yacht Club-gæst har adgang til butlerservice døgnet rundt, prioriteret ind- og udtjekning, roomservice 24 timer i døgnet.

Suiterne er veludstyrede med enestående komfort og ligger på skibets fordæk, og i Yacht Club har du dit eget eksklusive soldæk med pool, whirlpool, solarium og bar. Den private restaurant tilbyder gourmetmiddage med frit valg af spisetid i restaurantens åbningstid, og der spilles levende musik hver aften i Top Sail Lounge!

I MSC Yacht Club har du en verden af valgmuligheder, fra det veludstyrede fitnesscenter med panoramaudsigt over de udendørs sportsfaciliteter til det varierede program og udbuddet af Broadway- og Las Vegas-teatershows, som opføres næsten hver dag!

 

On Board Credit kan bruges til at tage dit krydstogt til nye højder ved at deltage i aktiviteter om bord, spise på vores højt ansete specialrestauranter eller til at opleve en af vores mange udflugter i land!

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Hotel Service Charge ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

 

Ombordkreditten kan kun bruges, når du er gået om bord på krydstogtskibet.

 

On board credits kan ikke refunderes, så det er ikke muligt at hæve ubrugte beløb i kontanter om bord.

Værdien af on board credits omregnes til skibets valuta til kursen ombord.

Værdien gælder for to fuldt betalende personer i en kahyt, og kun 1. og 2. person i en kahyt. En person i en enkelt kahyt modtager derfor 750,- og ikke 1.500,-.