sikker boble

Læs mer

KRYDSTOGT I EN SIKKER BOBLE

MSC BYDER DIG VELKOMMEN TIL ET KRYDSTOGT I EN SIKKER BOBLE

MSC Cruises tilbyder en sikker og stressfri ferie for dig og dine kære. 

At gå ombord på et MSC-krydstogtskib er som at komme ind i en sikker boble takket være vores strenge MSC Cruises Helbreds- & Sikkerhedsprotokol.

SIKKER BOBLE

VI HAR GENOPTAGET KRYDSTROGTER I FULDSTÆNDIG SIKKERHED
  • COVID19 SCREEENING OG SUNDHEDSOVERVÅGNING FOR ALLE FØR OG UNDER KRYDSTOGTET: Både gæster og besætningsmedlemmer er underlagt test af antigen swabtests og andre kontroller inden ombordstigning. En ekstra COVID-19 test for alle gæster under krydstogtet ud over den daglige kontaktløse temperaturkontrol. Besætningsmedlemmer gennemgår en COVID-19 test hver 7. dag. Vores gæsters helbred overvåges regelmæssigt (inklusive daglige temperaturkontroller og en yderligere COVID-19-test under krydstogtet), og vores skibe har et fuldt udstyret medicinsk center med et øget antal højtuddannede medarbejdere til din fulde rådighed.
     
  • TA’ PÅ OPDAGELSE MED VORES SIKRE UDFLUGTER: SLandudflugter udføres med fuld beskyttelse i henhold til vores strenge protokoller, hvilket betyder, at gæsterne ikke kommer i kontakt med mennesker, der ikke også har været underlagt sundheds- og sikkerhedskontrol SOCIAL DISTANCERING: For at sikre korrekt social afstand overstiger skibets kapacitet ikke 70%. Brug af masker er obligatorisk på offentlige områder (undtagen restauranter, barer og når man sidder på soldækket) 
  • SOCIAL DISTANCERING: For at sikre korrekt social afstand overstiger skibets kapacitet ikke 70%. Brug af masker er obligatorisk på offentlige områder (undtagen restauranter, barer og når man sidder på soldækket)
  • KONSTANT RENGØRING & DESINFICERIN: Alle områder af vores skibe er desinficeret flere gange om dagen med desinfektionsmiddel af hospitalskvalitet og håndrensere er tilgængelige overalt på skibet.
     
  • FULDT UDDANNET PERSONALE: Omfattende træning i den nye forbedrede protokol og brug af beskyttelsesudstyr
  • CRUISE WITH CONFIDENCE: Vores bookingfleksibilitet giver dig mulighed for at ændre din afrejsedato gratis op til 15 dage før dit krydstogt..

  

Infographic Cruise With Confidence

CRUISE WITH CONFIDENCE

Fleksibelt bookingprogram

Fleksibelt bookingprogram

Vores fleksible reservationsprogram sikrer, at du har fleksibiliteten til at ændre dine rejseplaner tæt på afgang. Book nu med disse særlige betingelser, eller administrer din eksisterende reservation.


 
Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger

Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger

Dit helbred og din sikkerhed vil altid være vores højeste prioritet.
Ud over den allerede strenge opmærksomhed på hygiejne om bord på vores skibe, tager MSC Cruises yderligere skridt for at beskytte vores gæster og besætningen for at sikre, at du er i stand til at krydse med tillid på din næste ferie med os.