MSC Grand Voyages

Transatlantiske rejser, en rejse gennem kontinenterne
At rejse verden med skib, det er en livsstil
En livsændrende oplevelse

Find MSC Grand Voyages Cruises

MSC Grand Voyages

Udforsk spændende destinationer til bølgernes vuggen i nogle af de smukkeste havområder i verden

Fordyb dig selv i naturen og de lokale traditioner, mens du nyder alle bekvemmelighederne, som er inkluderet på MSC Grand Voyages. Dette krydstogt er mere end blot en simpel ferie til havs. Det er et transatlantisk krydstogt, der giver dig mulighed for at udforske nogle af verdens mest spektakulære lokationer, som er rige på historie og kultur. Og for at gøre din rejse endnu bedre tilbyder vi 30 % rabat på tøjvask, og 3 ekskursioner er inkluderet*.

I selskab med rejsende fra hele verden tilbyder de transatlantiske krydstogter i sæsonen 2021-22 hele 22 forskellige programmer med 13-27 overnatninger. De transoceaniske krydstogter krydser oceanerne fra et kontinent til et andet: Europa, Amerika og Afrika – valgmulighederne er uendelige. Med muligheder som transatlantiske krydstogter fra Southampton får du et unikt og eksklusivt eventyr tværs over Atlanterhavet, hvor du kan genudforske de store rejser fra fordums tid i fuld komfort og afslappende omgivelser.

Spændende ekskursioner venter i hver havn, og 3 ekskursioner er allerede inkluderet i dit krydstogt. Vel tilbage ombord fortsætter opdagelsesrejsen med temamenuer, der afspejler de kulinariske traditioner fra lande og regioner verden over. Et transatlantisk krydstogt er også den perfekte mulighed for at udnytte de alsidige aktiviteter ombord, såsom det destinationsinspirerede musicalprogram, dansetimer, foredrag, kunsthåndværk og meget mere, og du kan selvfølgelig slappe af ved poolen eller i den balinesiske MSC Aurea Spa. Om aftenen kan du nyde vores musicalprogram eller Broadway-inspirerede teatershows.

Og hvis du ønsker en rejse med maksimalt privatliv og personlig service, kan du vælge MSC Yacht Club**, som tilbyder afsondret logi på de prestigefyldte bovdæk på vores skibe, hvor du bliver forkælet af en butler 24/7, sover i personligt tilpasset komfort og kan spise  på en privat gourmetrestaurant.

Vælg din ønskede destination, og vend hjem med minder, der varer hele livet.

*antallet afhænger af markedsbetingelser og -vilkår
**tilgængelig på MSC Virtuosa, MSC Grandiosa, MSC Seashore, MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida og MSC Fantasia

EN AUTENTISK OPDAGELSESREJSE

.

Excursions

Gør dit krydstogt endnu mere unikt

Gør dit krydstogt endnu mere unikt

Disse ekskursioner* er nøje sammensat og ledes af flersprogede guider, der beriger din oplevelse og tilbyder kompetent viden om hver ny kultur. De er den perfekte måde at besøge nogle af de mest interessante steder på vores planet.

*inkluderet antal ekskursioner afhænger af markedsbetingelser og -vilkår

SPISNING

Temamenuer af høj kvalitet med nyt udvalg af menuer hver dag

Tilbud ombord inkluderer udsøgte retter inspireret af hver ny destination. Fortsæt din opdagelsesrejse med temamenuer, der skifter hver aften og afspejler de kulinariske traditioner fra lande og regioner verden over, herunder Middelhavet, arabiske retter, franske, spanske, brasilianske, vietnamesiske, malaysiske, japanske, tyrkiske og mange flere.
Buffeten er åben med morgenmad, frokost, middag og aftensnacks.
Temamenuer af høj kvalitet med nyt udvalg af menuer hver dag

DAGSAKTIVITETER

Nye oplevelser døgnet rundt på MSC Cruises' skibe

Nye oplevelser døgnet rundt på MSC Cruises' skibe

Du finder masser af underholdning om bord på skibet. Du kan gå på opdagelse i skibets butikker, spille tennis eller bowle eller fordybe dig i kunsthåndværk, kunstmaleri og origami. Du kan også tage dansetimer, høre spændende foredrag om den næste havn eller emner som stjerner på nattehimlen*.

Eller bare slappe af ved poolen.

*alle aktiviteter afhænger af tilgængelighed

AFTENAKTIVITETER

Glamour, fantasi, musik og forestillinger, der bevæger og tryllebinder

Om aftenen kan du nyde vores Broadway-inspirerede shows. MSC Grand Voyage forkæler dig med karakteristisk musik fra de lande, du besøger, med musikere fra mere end 35 lande, som hver især tilfører deres kompetencer og stil til musikkens stemning, som fx argentinsk tango, brasiliansk axé, samba og forró, caribisk musik og meget mere.
Nyd at lytte til pop, jazz, swing og latinamerikanske bands, folkemusik, violinvirtuoser og pianokoncerter. Lad dig fortrylle af vores hyldester til musiklegender eller nyd vores musikeres jamsessions. Og hvis du har lyst til at prøve lykken, kan du besøge vores casino ombord.
Glamour, fantasi, musik og forestillinger, der bevæger og tryllebinder

Spa & Sport

Få en pause fra hverdagen på dit krydstogt

Få en pause fra hverdagen på dit krydstogt

Et MSC Grand Voyage giver dig tid til at slappe af og faciliteterne til at nyde det, takket være vores balinesiske spa til havs og vores sportsfaciliteter med fantastisk havudsigt.
MSC Aurea Spa tilbyder eksotisk indretning med natursten, smukt træ og flotte mosaikker og er udstyret med special- og massagesuiter.
Slap af og lad dig forkæle af skibets professionelle medarbejdere, eller gå op i gear på powerwalking- og joggingruterne på dækket, der giver dig din daglige motion, eller besøg fitnesscenteret, og få en personlig workout – vi har det hele ombord.

MSC Yacht Club

En helt igennem unik krydstogtoplevelse

Hvis absolut privatliv og exceptionel service er vigtige elementer i din krydstogtoplevelse, tilbyder MSC Yacht Club et afsondret område på de prestigefyldte frontdæk på vores skibe, som vil være ideelle til dig.
Få service 24/7 fra  din personlige butler, som i personligt tilpasset komfort, og spis i en privat gourmetrestaurant med lækre vine udvalgt af eksperter.

The MSC Yacht Club is in a class of its own that simultaneously offers constant access to the immense variety of sports, leisure and world-class entertainment that distinguishes every MSC Cruises ship.


The MSC Yacht club is available on the MSC Virtuosa, MSC Grandiosa, MSC Seashore, MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida and MSC Fantasia.

En helt igennem unik krydstogtoplevelse

Ports in MSC Grand Voyages