Mediterranean

The historic ports of Italy, from Bari to Venice, from Genoa to Naples 
Important archaeological sites and delicious food with unexpected flavours 
Enjoy the Greek and Andalusian sun and the refined French towns

Find Mediterranean Cruises

Middelhavskrydstogter

Det smukkeste udendørsmuseum

Når du sejler i Middelhavet med MSC Cruises, har du det bedste inden for rækkevidde i form af kultur, tradition og monumenter, der i århundreder har beriget kysterne.
Dette krydstogt giver mulighed for at besøge og lære om lande og folkeslag ved dette hav og om deres årtusindlange historie, ligesom fortidens sømænd gjorde, da de sejlede fra Italien til det græske øhav.

På et MSC-krydstogt får du chancen for at komme tæt på landets historiske havne, fra Bari til Venedig og fra Genova til Napoli, og for at nyde de idylliske og skønne franske byer, Cannes og Villefranche-sur-Mer, og for at fordybe dig i den spanske kultur i Barcelona, Málaga, Valencia og Ibiza.

Glæd dig til udflugterne, der organiseres af vores personale så du kan nyde den græske sol og besøge vigtige arkæologiske steder eller udvikle en lidenskab for kroatisk musik og kogekunst på rejsen til Istanbul.

Selv det Sorte Hav og Israel vil være velkendt terræn for dig efter et krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises. Og hvis Middelhavet ikke er nok, kan du vælge MSC-krydstogter, der sejler forbi Gibraltar til et kort besøg på de portugisiske kyster ved Lissabon og Funchal samt De Kanariske Øer. Italien, Spanien og Marokko og Tunesien, Østen og Vesten har aldrig været så tæt på som på et krydstogt med MSC Cruises.

Ports in the Mediterranean