United States & Canada

Québec City og Boston: De ældste bosættelser på Atlanterhavskysten 
Canada: Udforsk den østligste del af en gigantisk nation
En tur til fødestedet for Amerikas Forenede Stater: Fra Maine til New York

Book Nu

KRYDSTOGTER TL USA OG CANADA

Den nordamerikanske østkyst – kilometer for kilometer
Den nordamerikanske østkyst – kilometer for kilometer

USA og Canada behøver ingen introduktion. MSC Cruises tager dig med på en rejse, hvor du kommer helt tæt på disse to fascinerende nationer og besøger de steder, hvor de tog deres første spæde skridt.

Udsigten til Nordamerika på et krydstogt med MSC Cruise inkluderer Victorian St John, New Brunswick, det smukke landskab på Prince Edward Island og hovedstaden Charlottetown, Sydney og Halifax i hver sin ende af skovbevoksede Nova Scotia og den gamle Québec City ved bredden af St. Lawrence River.

MSC Cruises har valgt det bedste i Canada med udsigt over Atlanterhavet og tilbyder en skøn kombination af tradition og moderne byer, altid i tæt kontakt med de imponerende naturområder, der banker på byernes dør.

I USA tilbyder MSC Cruises de stærkeste højdepunkter langs østkysten: New Englands elegance i Newport, udsigten fra Maine i charmerende Bar Harbor, der har været besøgt siden oldtiden, og rolige Massachusetts med hovedstaden Boston, som er rig på historie og kultur, og som samtidig i dag er en moderne og dynamisk by.

Ports in Bermuda, Canada & New England