Databeskyttelse og sikkerhed

Databeskyttelse og sikkerhed

Information om MSC Cruises persondatabeskyttelse i henhold til forordning (EU) 2016/679, artikel 13
Information om MSC Cruises persondatabeskyttelse i henhold til forordning (EU) 2016/679, artikel 13

1. Hvem er vi: MSC Cruises og selskaberne i vores koncern

MSC Cruises S.A., med hovedkontor i Avenue Eugène-Pittard 40, Genève, Schweiz, registreret i skattemæssig henseende under nummer 060.667.071 (CHE-112.808.357), i egenskab af dataansvarlig, og koncernselskaberne (som nævnt i afsnit 4a) i denne meddelelse i deres egenskab af databehandlere (samlet benævnt "vi" eller "os") har forpligtet sig til en korrekt behandling af passagerernes personoplysninger ("dine data"). For at kunne gøre dit krydstogt til en god oplevelse indsamler vi personoplysninger om dig ved forskellige lejligheder, såsom når du er inde på hjemmesiden www.msccruises.dk (“Website”), når du booker et krydstogt, eller når du foretager køb om bord på skibet. 
 
Læs venligst denne informationsmeddelelse omhyggeligt, den er baseret på artikel 13 i den generelle databeskyttelsesforordning (EU) 2016/679 eller blot "GDPR".
 
Hvis du har spørgsmål vedrørende indholdet af denne meddelelse, henviser vi til vores ofte stillede spørgsmål (FAQ), der findes her. Henvendelse om sletning af kontaktoplysninger kan ske til vores persondata-team dpo@msccruises.com. Du kan også sende en skriftlig forespørgsel til MSC Cruises S.A., Avenue Eugène-Pittard 40, Genève, Schweiz, og stile den til databeskyttelsesrådgiveren ved at skrive ”For the Attention of the Data Protection Officer” på kuverten.

INFORMATION