MSC FOR VIRKSOMHEDER

Mice & Charters

Begivenheder, incitamenter og chartring af et helt skib
Begivenheder, incitamenter og chartring af et helt skib

Med MSC Cruises Mice & Charter-afdeling kan du bruge en af havet mest innovative flåder som ramme for dine arrangementer. Udover at tilbyde topmoderne faciliteter, kan vi også hjælpe dig med meget andet. 

Vores specialist-team er førende i branchen og arbejder ud fra opfattelsen om, at et vellykket arrangement, ikke kun drejer sig om et vellykket krydstogt, men om at forholdet mellem din virksomhed og dens interessenter. Det kræver kompetencer inden for både markedsføring, varemærkestrategi, planlægning og logistik. Vores engagerede team sørger for, at alle aspekter i dine møder og  incitamenter bliver en  succes, der glæder dine gæster, udtrykker dit varemærkes værdier og støtter dine strategiske mål. 

Ferieincitamenter til salgspersonale, distributører og forhandlere; præmieferier; brand-støtte og kampagnebegivenheder; kongresser, møder og konferencer; produktlanceringer og præsentationer; internationale begivenheder.

En enestående oplevelse

Valget af en af verdens førende

Valget af en af verdens førende

MSC Cruises’ flåde er vokset 800 % i kapacitet i de seneste 10 år, med et udbud der strækker sig fra traditionel elegance til moderne, flydende byer på havet. Alle vores skibe har naturligvis komplette faciliteter for virksomheder og skibene er alle indrettet med italiensk design for øje. Men det bedste ved det hele er, at de omfatter vores fleksible og hjælpsomme service, så du kan vælge det skib, sted, tjenester, faciliteter og sæson, der passer bedst til dit budskab og mål.

Et stort udvalg af aktiviteter

Aktiv teambuilding og afslapning

Den overdådige spa og de moderne sports- og fitnessfaciliteter om bord på samtlige af MSC Cruises’ skibe spiller en vigtig rolle for, at møder, incitamenter, konferencer og events bliver en succes.  Foruden den energigivende og stressreducerende virkning, som motion og afslapning har, skaber disse aktiviteter enestående muligheder for teambuilding og networking.

Et stort udvalg af aktiviteter

Flådefaciliteter

Teamwork fordeler opgaven og forøger succesen

Teamwork fordeler opgaven og forøger succesen

Med MSC Cruises Mice & Charter-afdeling kan du bruge en af havet mest innovative flåder som ramme for dine arrangementer. Udover at tilbyde topmoderne faciliteter, kan vi også hjælpe dig med meget andet. Vores specialist-team er førende i branchen og arbejder ud fra opfattelsen om, at et vellykket arrangement, ikke kun drejer sig om et vellykket krydstogt, men om at forholdet mellem din virksomhed og dens interessenter.