Familie & Børn

En familieferie

En familieferie ulig nogen anden
En familieferie ulig nogen anden

Vi er en familieejet virksomhed, så der er ingen, der forstår familier bedre end MSC. Og ingen gør mere for at hjælpe dig og din familie med at nyde hvert øjeblik til det fuldeste, både sammen og hver for sig, ombord og til lands.


• Alle resort faciliteter om bord er inkluderet i dit krydstogt, fra Aqua Park, svømmehaller og Water Slide til spillekonsoller (PS3, Xbox og Wii). Så dine børn og teenagere kan gøre hvad de har lyst til, uden at de behøver skænke det en tanke. 
 
• Selv de højteknologiske gaming attraktioner om bord ligesom vores virtuelle verden og 4D Cinema tiltrækker kun et beskedent gebyr.


• Dine børn vil altid føle sig godt behandlet hos MSC, og de får en særlig velkomst fra Kids Corner i havneterminalen. Der udstedes sikkerhedsarmbånd ved ombordstigning, og du kan leje beepere og DECT-telefoner mod et mindre gebyr, så du til hver en tid kan komme i kontakt med børnene.

• Vi tilbyder et varieret aktivitetsprogram til hele familien eller under personalets opsyn, samt underholdning og sociale arrangementer, der er skræddersyet til fire separate aldersgrupper i deres egne klubber. Og det er alt sammen gratis!

• Innovative aktiviteter som f.eks. Fun Time Dinner, Happy Dinners og Kids Around the Clock lader alle familiens medlemmer gøre tingene på deres egen måde, selv under måltiderne, sent om aftenen og under udflugterne til lands. Så dine børn vil være frit stillet til at nyde deres eget sociale liv og møde nye venner fra hele verden, i et sikkert miljø, så de kan fordybe sig i en ferie, de aldrig vil glemme. Og de voksne får tilsvarende tid til sig selv velvidende, at de kan slappe af, fordi børnene er under opsyn og morer sig gevaldigt. Læs mere for at få alle oplysningerne!


Børn der rejser i samme kahyt som deres forældre, betaler kun fra 1.400,-. 

Vinteren 2016/2017:

Børn 0-11 år pris fra 1.400 kr 
Børn 12-17 år pris fra 2.800 kr


* Forsikring, fly og transfer (hvis ønsket) er ikke omfattet af tilbuddet. Disse tilbudspriser afhænger af, om der er plads, og er gældende i forbindelse med Standardpriser.


ALDERSBEGRÆNSNINGER OMBORD

Børnepoolen: 2 år. Badeble må ikke anvendes.  
Voksenpoolens: 6 år. Børn må kun benytte poolen under opsyn af en voksen. 
Børnepris på udflugter: 12 år

​At rejse på krydstogt alene: Caribien 21 år, andre destinationer 18 år.  
Casino: 18 år  
Spa: 18 år 
Fitnesscenter: 14 år  

Læs mere om krydstogt med børn i vores FAQ.

MSC SKIB

BYG DIT EGET MSC-SKIB

Prøv at bygge dit helt eget MSC-skib, og del dine kreationer med os! 


Byg dit helt eget MSC-krydstogtskib hjemme hos dig selv takket være Lego. Upload og del dine bedste billeder med os på Instagram ved at tagge os @msccruisesofficial og bruge #AWorldOfDiscovery


Download brugsanvisningen og byg dit skib! 


Pas på dig selv. Drøm videre. Oplevelserne venter på dig. trong>

Babyer & Småbørn

NYHED! MSC-babypasningsservice

NYHED! MSC-babypasningsservice

MSC har også tænkt på forældre. Du kan aflevere dine børn i miniklubben, hvor de bliver passet af kvalificeret og engageret personale, som lader børnene lege. Afhænger af tilgængelighed. For børn på mellem ét og tre år (indgår ikke i prisen).

Tilbydes på følgende tidspunkter*, udelukkende når skibet er TIL SØS:
mellem kl. 13.00 og 14.00 samt mellem kl. 18.00 og 19.00.

En tilmeldingsblanket skal udfyldes. Spørg personalet på miniklubben, efter du kommer ombord. Bleer og mad til babyen er forældrenes ansvar.

*Åbningstiderne kan variere afhængigt af skibet og ruten
NYHED! BABY LAUNDRY SERVICE

NYHED! BABY LAUNDRY SERVICE

Hvorfor bruge tid på at vaske børnetøj, når du kan have det sjovt sammen med børnene i stedet for?
 
Om bord på vores skibe kan du tilvælge en særlig service, som kaldes BABY LAUNDRY SERVICE til dine børns tøj (0-6 år). Bestil servicen i forvejen, så får du børnetøjet vasket til en rigtig god pris. Tøjet vaskes separat på et særligt vaskeprogram og med mildt vaskemiddel, så du får det retur rent, friskt og skånsomt mod børnenes sarte hud. Tøjet bliver hentet før kl. 10 om formiddagen, og leveres senest kl. 17 den følgende dag.
MSC Baby Time

MSC Baby Time

Vi venter på forældre og deres børn i miniklubben, som reserveres til vores yngste gæster (tre år og derunder) i flere timer i løbet af dagen, hvor de kan lege med dig og andre børn på deres egen alder fra mange forskellige lande. Samtidig kan du møde andre forældre, der er på ferie med deres børn. Du kan nyde miniklubben, som er en facilitet for små børn, sammen med dit barn på disse tidspunkter*:

NÅR SKIBET ER I HAVN: Morgen: kl. 8.00-10.00 / Eftermiddag: kl. 16.00-18.00 / Aften: kl. 20.00-21.00

NÅR SKIBET ER TIL SØS: Morgen: kl. 8.00-10.00 / Aften: kl. 20.00-21.00

*Åbningstiderne kan variere afhængigt af skibet og ruten
Aktiviteter med Chicco-legetøj

Aktiviteter med Chicco-legetøj

Du vil finde det mest moderne, sjove og pædagogiske legetøj, udvalgt til dig af baby-forskningscentret Osservatorio Chicco.

Aktiviteterne omfatter:

Vi taler engelsk: Leg på engelsk med tosproget legetøj fra Chicco
Rytme og musik: leg med musik er bare så sjovt
Mini olympiske lege: først kravler vi og så...
Mød vores maskot Dorebaby

Oplev vores partnerskab med Chicco.

Børn & Juniorer

Børn & Juniorer nyder livet i fulde drag

Børn & Juniorer nyder livet i fulde drag

Hver eneste barn føler sig inkluderet i DOREMILAND, med to særlige klubber: Miniklubben for søfolk på 3-6 år og Juniorklubben for pirater på 7-11. Begge klubber er opbygget omkring faciliteter med  en dedikeret Miniklub ombord, som har professionelt personale, der lader dine børn udforske og socialisere under opsyn, mens de samtidig tilbyder et stort udvalg af stimulerende og spændende aktiviteter:

• Kunst & Kunsthåndværk
• Gruppelege og -aktiviteter
• Sport
• Videospil, herunder PlayStation, Xbox og Wii
• Dansetimer og -forestillinger

Åbningstider*:
• kl. 9.00-23.00 uafbrudt i havnene
• kl. 9.00-13.00, 14.30-17.00 og 18.00-23.00 til søs

*Åbningstiderne kan variere afhængigt af skibet og ruten
Særlige tjenester til børn & juniorer, der vil betyde alt for dit krydstogt:

Særlige tjenester til børn & juniorer, der vil betyde alt for dit krydstogt:

• Særlige børnemenuer på alle restauranterne
Fun Time Dinners - Børnemiddage med underholdningspersonalet hver dag i buffetrestauranten. Lad dine børn blive underholdt, mens du nyder dine egne særlige øjeblikke (gratis)
Happy Dinners - En hurtig børnemiddag sammen med familien, mens de voksne nyder deres forretter. Derefter ledes børnene til miniklubben, hvor de kan lege og blive underholdt af underholdningspersonalet, mens de voksne slapper af med en rolig middag (gratis)
Kids Around The Clock - Aftenleg og aftenlur under opsyn, mens forældrene morer sig, som de vil (mod et mindre gebyr)
Familieudflugter - Udflugter for hele familien sammen med underholdningspersonalet, så alle er glade dagen igennem, mens de gør det, de mest har lyst til
DOREMI-familien - Èn for alle og alle for én!

DOREMI-familien - Èn for alle og alle for én!

Hvert skib i vores flåde tilbyder et varieret program med underholdende familieaktiviteter, hvor børnene er i fokus, men hvor forældrene også kan deltage, hvilket gør det til en særlig begivenhed for alle.

Det foregår alt sammen, mens vores elskelige DOREMI-maskot og hans egen familie ser med - søster Mila, broder Dorebro og deres lillebror Dorebaby.

Lær deres Doremi-dans og sang på seks forskellige sprog, som er optaget af børnekoret Piccolo Coro dell’Antoniano, og deltag sammen med dem i:

• Doremi Chef-madlavningskurser
• Holdbaserede talent-shows (Doremi Live)
• Et sjovt Doremix-familiediskotek
• Eventyrsfortællinger
• En fabelagtig pool-parade
• Et produceret show sammen med professionelle dansere og artister
• En kostumeparade for børn i skibets teater

Rejs med MSC, og oplev et væld af magiske øjeblikke, hvor alle er medlem af DOREMI-familien i DOREMILAND ombord! Der er endda mulighed for at møde og tage billeder med maskotten, så du kan optage de uforglemmelige øjeblikke under din families eventyr til søs.
LEGO-aktiviteter

LEGO-aktiviteter

Hver dag kan børn mellem 3 og 11 år lege med et bredt udvalg af LEGO®-klodser og -udstyr i Mini og Juniors Club. Vi tilbyder også et særligt event, der kaldes LEGO® Experience On Board: en hel dag med sjove LEGO-aktiviteter for hele familien. 
 
Der er ligeledes et udvalg af forskellige LEGO-produkter, du kan købe i butikkerne om bord, så du kan give dine børn mulighed for at udtrykke deres kreativitet, lige når de har lyst. Læs mere om vores partnerskab med LEGO®.

Unge & Teenagere

Ungdomsklubber, der ikke er ren børneleg

MSC behandler ikke unge mennesker og teenagere, som om de er småbørn. Og vi sætter jer heller ikke sammen i én stor gruppe. Vi tilbyder jer jeres eget sted med fantastiske faciliteter, hvor I under opsyn kan møde andre unge og gøre, som I vil. Og så behandler vi jer som de unge voksne, I er, med et enormt stort udvalg af aktiviteter, der vil hjælpe jer med at finde nye venner og samvær på den uafhængige ferie, som I har fortjent.

Ungdomsklub (12-14 år) åbningstider* med Ungdomsholdet service:
• kl. 10.00-11.30
• kl. 15.00-16.30
• kl. 21.00-23.00

Teenageklub (15-17 år) åbningstider* med Teen-underholdningstjeneste:
• kl. 11.30-13.00
• kl. 16.30-18.00
• kl. 19.00-24.00

*Åbningstiderne kan variere afhængigt af skibet og ruten
Ungdomsklubber, der ikke er ren børneleg

Splinternye separate daglige aktiviteter

• Sport & turneringer, herunder fodbold, basketball, høvdingebold, minigolf, shuffleboard og bordfodbold på alle flådens skibe  
• Dansekonkurrence 
• Sociale netværksspil 
• Wii/Xbox/PS3-spil og -udfordringer 
• Teenage Kicks Spa hår- og skønhedsbehandlinger i MSC Aurea Spa (13-17 år)
Splinternye separate daglige aktiviteter

Splinternye aftenaktiviteter

• Radio MSC Generation med video- og musikanmodninger hver aften   
• MSC Generation Live med Pop Star 2014, iPop-konkurrence, Teen-film gættekonkurrencer, Drenge-generation, Pige-generation, Kool Karaoke, Just Dance live og mere!
Splinternye aftenaktiviteter

Splinternye ugentlige teen-begivenheder

• Teen-fest i hvidt  
• MSC Flashmob  
• Hey Mr DJ!  
• MSC Generation Awards teen-talentshow  
• The Prom; formel fest for teenagere  
• Generation-middag  
• Generation-poolspil  
• Generation-kok  
• Sjov skattejagt
Splinternye ugentlige teen-begivenheder

Frihed med eget betalingskort

Giv dit barn friheden til at købe ind om bord og betale med sit eget betalingskort - MSC Teens Card. Forældrene sætter grænsen for, hvor meget barnet kan bruge. 
 
Personligt forudbetalt betalingskort til børn mellem 7 og 17 år. 
 
Forudbetaling - mulige beløb: 
- € 30 giver dit barn en bonusgave på € 5 
- € 50 giver dit barn en bonusgave på € 10 
 
Du får en flyer med information om alle fordelene, når du stiger om bord på skibet.
Frihed med eget betalingskort

Familier med én forælder

An MSC cruise is the perfect choice for single-parent families

An MSC cruise is the perfect choice for single-parent families

Øjeblikke med underholdning og afslapning i din storslåede kahyt, hvor du forkæles af faciliteterne og udsigten. Dovne øjeblikke ved poolen. Aktive øjeblikke med sport, dækspil og futuristiske, virtuelle udfordringer. Moments apart exploring vibrant club activities with new young friends. Our All In One package has been created especially for single-parent families to make an unforgettable voyage.

At opdage ombord

Mere at opdage ombord

• Vandlande, inklusiv Polar Aquapark med fire snoede vandrutschebaner (på MSC Meraviglia) og den første interaktive aquaperk til havs (på MSC Seaside)

 

• Vertigo – verdens længste vandrutschebane til havs (kun på MSC Preziosa)

 

• Børne- og familie pools

 

• En eventyrbane og havets længste zipline* (kun på MSC Seaside)

 

• Flysimulator* (kun på MSC Meraviglia)

 

• Formel 1 simulator* (dobbelt Formel 1 simulator på MSC Meraviglia og MSC Seaside)

 

• 4D biograf* (5D biograf på MSC Seaside)

 

• Bowlinghal*
• Sociale netværksspil, WII / Xbox / Playstation4 turneringer

 

• Aftenaktiviteter med musikvodeos, karaoke, konkurrencer og quizzer

 

• Temafester og voksenfri zone for teenagere

 

• Begivenheder som White Party, DJ-lektioner, talentshows m.m.

 


Venligst observer at de tilbudte aktiviteter varierer fra skib til skib


*Disse aktiviteter er tilgængelige mod betaling

Mere at opdage ombord

MSC Family Explorer Club

Kystudflugter for familier

Udforsk destinationen sammen på et familieeventyr fuld af sjov, inspireret af stedets historie og udformet, så det omfatter alle højdepunkterne.

Kystudflugter for familier

Kelly & Kloe

EN NY OPLEVELSE OMBORD OG EN WEBSERIE

Oplevelsesdagen med Kelly & Kloe On Board-tema og webserien bliver rullet ud på alle skibe i MSC Cruises’ flåde om kort tid.

 

Webserien følger to unge piger - Kelly og Kloe - som bor om bord på et af MSC Cruises’ skibe sammen med deres far, the Master. På deres eventyr om bord kommer de til at opleve spændende ting, som magi, spil, 4D-film, vandrutsjebaner og dans i forskellige former.  

 

Kelly & Kloe-dagen giver børnene mulighed for at gå på opdagelse på skibet og selv prøve at lege som Kelly og Kloe, hvilket giver liv til magien i historien. I løbet af dagen bliver de tilbudt syv forskellige aktiviteter, børnene lærer Kelly & Kloe-sangen og den tilhørende dans, være med i en selfie-konkurrence, udklædt som karakterer fra serien, og desuden udvikle deres kreative side ved at skrive egne afsnit som en fortsættelse på eventyret.

 

I løbet af denne dag får du, som forælder, muligheden for at slappe af og lade dine børn opleve alt det sjove i Kelly og Kloes verden.
 

Klik her for at se alle afsnit.

EN NY OPLEVELSE OMBORD OG EN WEBSERIE