ENTERTAINMENT


Underholdning til søs tages til et helt nyt niveau


Nyd eksklusive shows i verdensklasse, opført på innovative forlystelsessteder som vores Carousel Lounge og den alsidige karaokebar, comedy club, TV-studie og bar. De yngre gæster kan nyde godt af den fantastiske forlystelsespark og sportscenteret og have det sjovt med sport og spil i dagtimerne og fest og dans om aftenen. Og hele familien kan nyde timevis af sjov i en af de mest gennemførte og spændende vandlande til søs.

Eksklusivt samarbejde med
Cirque du Soleil


To gange hver aften, seks dage om ugen har gæsterne på Meraviglia den enestående mulighed at se to originale shows med Cirque du Soleil*, verdensledende inden for live kunstnerisk underholdning, og nyde en fortræffelig kulinarisk oplevelse på samme glamourøse sted. Carousel Lounge er et teknologi-fyldt underholdnings- og spisested, designet specifikt til at leve op til Cirque du Soleils behov. Den specialbyggede lounge dækker 1,000 kvadratmeter og har plads til op til 450 gæster, inklusiv 120, der nyder den fulde show- og middagsoplevelse.


*Det andet show vil være tilgængeligt fra d. 19. juni 2017

Polar Aquapark


En af de mest detaljerige og spændende vandlande til havs med tre twistende rutsjebaner, en 'Himalaya-bro' og en række pools, tilbud og aktiviteter for alle aldre.

TV-studie & bar


Dette hi-tech område med flere funktioner har en radiotransmitteringssuite og et TV-studie, der sender spil, quizzer, talentkonkurrencer og andet sjovt indhold ud live til hele skibet. Det tjener også som en hyggelig comedy club, karaokebar og livemusikscene.

Attic Club


Fest med vennerne, nyd en godnatdrink eller dans til ud på de små timer på den stilede natklub ombord.

Sportplex


Den store og rummelige forlystelsespark har en stor arena, hvor de unge gæster kan udøve sport og spille kampe om dagen... og så hænge ud, feste og danse aftenerne væk.

F1-simulatorer


Til de unge og de unge sjæle er der to Formel 1 virtual-reality racerbiler, der konkurrerer side om side i et kapløb, der vil få dit hjerte til at galoppere om kap med hestekræfterne.

Bowlingbane i fuld størrelse


For første gang til søs kan du nyde en bowlingbane i fuld størrelse, hvor du kan udfordre venner og familie til sidste kegle!

Babyklub


Børn fra 1 til 3 år kan nyde aktiviteter og lege, der er designet i samarbejde med Chicco.

Mini- og Juniorklubber


Unger fra 3 til 11 år kan deltage i en lang række sjove aktiviteter, takket være vores samarbejde med LEGO®. Der et stort udvalg af LEGO®-klodser og tilbehør i vores Mini- og Juniorklubber. Desuden inkluderer hvert cruise en særlig begivenhed, nemlig LEGO® Experience Ombord: en hel dag, der er dedikeret til sjove LEGO-aktiviteter for hele familien.

Teenageklubber


MSC Meraviglia tilbyder to teenageklubber, en til dem på 12-14 år, og en til de 15-17-årige. Derudover er der et område kun for teenagere, der fungerer som biograf, spillerum og diskotek, afhængig af tidspunktet, så teenagerne med garanti altid er underholdt.