MSC Seashore tilbyder alle former for rekreative faciliteter, Du måtte ønske dig, lige fra det højteknologiske teater, diskoteket og casinoet til den interaktive Aquapark med flere etager og eventyrsti, og glem ikke de farverige børnelegepladser, som er designet i partnerskab med LEGO® og Chicco®.


Planlægger du at sejle med os snart?Klick her for at finde ud af mere om vores forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger og vores nye, endnu mere sikre oplevelse ombord.

Pirates Cove Aquapark


Vi har udvidet mulighederne for aktiviteter et endnu større børneområde og et ultimativ avanceret vandland.
Med de nye udvidelser takket være virtual reality, tilbyder MSC Seashore en af de største og mest interaktive vandattraktioner til søs.

Theatre productions


Det fantastiske højteknologiske teater er det ideelle sted at nyde spektakulære shows i Broadway-stil med et varieret program, der tilbyder overbevisende underholdning hver aften på dit krydstogt.

Spændende oplevelser


Nyd forbedret 5D-biograf, Rafting-simulator, VR Maze og Formel 1-virtual reality-racerbiler, der konkurrerer face-to-face i nervepirrende races.

Babyklub


Børn fra 1 til 3 år kan nyde aktiviteter og spil designet i partnerskab med Chicco®.

Mini- og juniorklubber


Børn fra 3 til 11 år kan deltage i en lang række sjove aktiviteter takket være vores partnerskab med LEGO®. Et stort udvalg af LEGO® klodser og udstyr fås i vores Mini og Juniors klubber. Derudover inkluderer hvert krydstogt en særlig begivenhed, LEGO® Experience On Board: en hel dag dedikeret til sjove LEGO®-aktiviteter, som hele familien kan nyde.

Teenageklubber


MSC Seashore tilbyder to teenageklubber, en til 12-14-årige og en anden til 15-17-årige. Derudover fungerer et område kun for teenagere som biograf, spillehal og diskotek afhængigt af tidspunktet på dagen, hvilket sikrer, at teenagere altid underholdes.