Satellite Internet Access

Hold kontakten med din online-verden!

Hold kontakten med din online-verden!

Del dine særlige øjeblikke med familie og venner, mens du er på krydstogt, med den kraftfulde nye satellitforbindelse, vi har installeret i vores skibe. Internetforbindelsen er tilgængelig 24 timer i døgnet, næsten overalt på skibet, også i de offentlige områder. Den kan benyttes via din smartphone, tablet eller bærbare pc. Du kan også bruge computerne i vores internetcafé, som har store skærme, tastatur og printere af høj kvalitet. Internetcaféen er åben døgnet rundt.
 
Vi tilbyder tre fordelagtige internetpakker, tilpasset forskellige behov. Du kan købe dem ”pr. dag” eller ”pr. krydstogt".
 
Internet når og hvor som helst i verden  
MSC benytter avancerede satellitsystemer til en god internetoplevelse til havs. Teknikken adskiller sig temmelig meget fra bredbåndsforbindelsen i land, men satellitforbindelsen giver dig det vigtigste af din online-verden midt ude på havet. Så uanset, hvor du er på krydstogt, kan du fortælle alle hvor sjovt, du har det.
 
Tydeligt og nemt
Vores internetpakke kan købes på alle vores skibe og ruter. Hvis du skulle få brug for det, kan du til enhver tid opgradere til en anden pakke for en dag eller resten af dit krydstogt. Al information og priser vises ombord, når du etablerer forbindelse til skibets netværk, og omkostningen bliver debiteret din ombordkonto. Du kan også betale direkte i vores internetcafé. 

INTERNETPAKKE 
For at få den mest fordelagtige internetforbindelse på dit krydstogt, bør du bestille en af vores Wi-Fi- og internetpakker inden afrejsen. Så kan du spare op til 50 %! Læs mere.