Krydstogt-hospitality- og Formula 1®-pakker i Abu Dhabi

MSC Cruises og F1®-pakker:
en unik F1®-weekend om bord på MSC Virtuosa

Er du Formula 1®-entusiast, der søger en motorsportsoplevelse som ingen anden ved FORMULA 1® ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2023?

MSC Cruises og Formula 1® har forenet sine kræfter for at give dig eksklusive, alt-i-en hospitalitypakker. Fra den 23. til 27. november lægger MSC Virtuosa til i Abu Dhabis havn for at deltage i den unikke F1®-begivenhed!

Vores hospitalitypakker omfatter førsteklasses indkvartering om bord kombineret med en bred vifte af F1®-muligheder på Yas Marina Circuit, fra billetter til tribunen til Premium Hospitality Packages, herunder adgang til Pit Line eller mulighed for at møde F1®-ambassadører.

Oplev spændingen ved Formel 1®-racerløb med stil: Vælg din hospitalitypakke i dag og få en uforglemmelig Grand Prix™-oplevelse i Abu Dhabi!


Formula 1® Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix-pakker

 Alle pakker omfatter en række forskellige valgmuligheder, der passer til alle dine præferencer. Du har ikke ejer af en Grand Prix™-billet og ønsker at købe den? Du kan vælge pakken Cabin + F1® Ticket, som kombinerer en Grand Prix-billet med din indkvartering om bord.

For at forbedre Grand Prix™-oplevelsen kan du vælge Cabin + F1® Experience. Denne pakke supplerer kahyt og billet til tribunen med F1®-aktiviteter på banen. Hvis du vil have den ultimative Formel 1®-weekend, kan du endelig supplere din kahyt med F1® Premium Hospitality-pakken. Dette omfatter en førsteklasses oplevelse om bord kombineret med eksklusiv, uovertruffen gæstfrihed i Formula 1® Paddock Club.

Har du allerede en Grand Prix™-billet? Book din kahyt om bord på MSC Virtuosa og kom nemt og bekvemt til banen med MSC Cruises' gratis transport!

MSC Cruises & Formula 1® -  Global Partner of Formula 1®

TILMELD DIG OG BLIV DEN FØRSTE TIL AT FÅ BESKED OM NYE MSC CRUISES OG F1®-PAKKER TIL KOMMENDE GRAND PRIX™!

VILKÅR OG BETINGELSER

  • Alle gæster i kabinen skal have den samme F1®-billet/erfaring.
  • Navneændring er tilladt mod et gebyr.
  • F1®-billetten leveres direkte om bord.
  • MSC Voyagers Club-rabat gælder ikke.
  • Kombikrydstogt ikke tilladt.
  • Fly & Cruise er ikke muligt.
  • For pakken med tre nætter (24.-27. november 2023) er det kun pakkerne "Cabin Only" og "Cabin + F1 Ticket", der er tilgængelige.

 

Alle de F1-billettyper og -pas, som MSC Cruises har til salg til begivenheden i Abu Dhabi, har ikke de nødvendige betingelser for at sikre komfortabel adgang til sådanne pladser for gæster med begrænset mobilitet. Det betyder, at vi i dette tilfælde kun kan tilbyde dem muligheden med Cabin only. For yderligere forespørgsler henvises til Abu Dhabis (ADMM) arrangørens kontaktcenter, Yas: Indenrigsopkald: 800 927; internationale opkald: +971 (0) 2 659 9800; E-mail: CustomerService@ymc.ae

 

For yderligere oplysninger læs vilkår og betingelser og transportbetingelser.