status match main_display_hp_sitecore

STATUS MATCH-PROGRAM

Dit loyalitetsniveau matches. Dine fordele opretholdes.

Er du loyalitetsmedlem hos et andet krydstogtrederi, hotel eller rejsearrangør? Så er det på tide at opdage vores MSC Cruises Status Match-program, som gør det nemt at tage dine optjente fordele fra et andet loyalitetsprogram og straks nyde sammenlignelige (eller endda bedre) fordele på dine fremtidige MSC Cruises-sejladser.

Tilmelding er gratis og nem. Du skal blot indsende din anmodning om statusmatchning ved at udfylde formularen nedenfor, så kontakter vi dig, når du er blevet godkendt og matchet til dit nye MSC Voyagers Club-loyalitetsniveau. Når du er godkendt, vil du øjeblikkeligt kvalificere dig til en 5% rabat på fremtidige MSC Cruises-sejladser, hvor du også vil modtage rabatter om bord på fotos, Wi-Fi og spa-tjenester, gratis gaver og andre værdifulde besparelser. Når du sejler med MSC Cruises, får du med det samme alle de fordele, du er vant til, og mere til.

 

MSC Status match-betingelser

Personal Data

Address Information

loader

Current Loyalty Card Information

*Vedhæft en scannet kopi eller et screenshot af dit nuværende eksterne loyalitetskort.

Accepterede filformater er doc, docx og pdf. Maksimal filstørrelse er 4 MB. Der kræves en unik e-mailadresse, og når ansøgningen er blevet bekræftet, vil du modtage en meddelelse til den angivne e-mailadresse med et MSC Voyagers Club-kortnummer.

Hvis du allerede er medlem af MSC Voyagers Club, skal du indtaste dit fulde navn, som du gjorde under MSC Voyagers Club-registreringsprocessen.

Ved at klikke på bekræft accepterer du vores Privatlivspolitik og vilkår og betingelser for MSC Voyagers Club og Status Match-programmet.