MSC Yacht Club, private luxury|MSC Cruises

Privat luksus:
ved stranden med MSC Yacht Club

Maj 2024

Forkæl dig selv med en rolig og eksklusiv dag på MSC Yacht Club Ocean House Beach. Fra det øjeblik du stiger af skibet på MSC Cruises' private caribiske ø Ocean Cay MSC Marine Reserve, tager vi dig med eksklusiv transport hele dagen til en rolig og gemt perle for den ultimative strandferie.

 

Dette betagende smukke fristed er udelukkende forbeholdt MSC Yacht Clubs gæster og må ikke gås glip af.

 

MSC Yacht Club Ocean House Beach ligger diskret på øens nordvestlige kyst og tilbyder et unikt fristed fra det almindelige, som afspejler MSC Yacht Club på havet. Mens det krystalklare vand blidt skvulper langs sandet, kan du nyde en privat strandoplevelse som ingen anden. Uanset om det er den diskrete butler, der giver dig et luksuriøst strandhåndklæde ved ankomsten, eller den udsøgte frokost, der serveres i Ocean Cay House Restaurant, lover vi, at du vil opleve ren luksus, omgivet af den spektakulære pragt på en ekstraordinær destination.

 

Nyd solen på en behagelig liggestol, eller se bølgerne fra din egen cabana med havudsigt eller Yacht Club Cabana ved stranden, der har plads til op til seks personer. En butler står klar til at opfylde alle dine ønsker og sørge for, at du bliver opfrisket med lækre drinks, koldt vand, frisk frugt og beroligende ansigtshåndklæder i løbet af dagen. Hvis du vil tage en svømmetur, er der snorkeludstyr og flydende strandmåtter til rådighed, som du kan bruge. Sæt dig til rette i disse vidunderlige omgivelser i verdensklasse, og nyd de enestående faciliteter.

 

Det er muligt at nyde de samme luksuriøse faciliteter på MSC Yacht Club på Sir Bani Yas Island i Abu Dhabi. Her finder du førsteklasses senge til afslapning, en dedikeret transportservice til bekvemmelighed og en grillfrokost og barservice til forkælelse - alt sammen en del af den eksklusive oplevelse.

 

Uanset om det er Bahamas eller Emiraterne, der tiltaler dig mest, så vælg at dyppe tæerne i denne ultimative smag af luksus i dag. Paradiset venter på at byde dig velkommen.