Osaka, Japan - Asia & Far East cruises | MSC Cruises

 

 

 

 

 

 

Asien

Kanazawa - Japan, Asia cruises | MSC Cruises

Morgenrødens land, dristige opdagelsesrejsende og ældgamle stier over land og hav. Fra Silkevejen til Krydderiruten, gennem horisonter af uovertruffen skønhed, der strækker sig fra ørkenlandskaber til de højeste bjerge på jorden. Fra Det Indiske Oceans kyster til Stillehavets øer, krydsninger af gamle kulturer og religiøse blandinger. Asiens rigdom er forbløffende, og med MSC Cruises kan du få opfyldt dit ønske om at udforske de fascinerende have. Et krydstogt til Asien er en rejse gennem årtusind gamle traditioner, som er stærkt intakte på trods af en imponerende modernisering.

Buddhistiske, hinduistiske eller taoistiske templer, kampsport som judo og karate og en levende popkultur, der har påvirket verden med anime, videospil og K-pop. En lækker madkultur med sushi, ramen, sake og kinesiske madruller. Et krydstogt i Asien har alt, hvad du behøver for at få en uforglemmelig ferie!

Japan er en guldgrube af nye oplevelser. Fra de varme kilder i Beppu og den vulkanske pragt i Kagoshima til de solrige strande på Okinawa-øerne, der er kendt som "Asiens Caribien", er Japan fuld af fantastiske landskaber og enestående seværdigheder, som man kan opleve på et krydstogt i Asien.

ASIATISKE DESTINATIONER

Kom tættere på Asien med et MSC Cruises-krydstogt i Japan, Taiwan (Kina) og Sydkorea, og oplev en magisk blanding af gamle kulturer, uberørte strande og fristende smagsoplevelser. Fra Japans pulserende metropoler og paradisiske øer til den kosmopolitiske atmosfære i Taipei og de fantastiske vulkanske landskaber på Jeju Island, vil vores asiatiske krydstogter fange og fortrylle dig.
MSC Cruises tilbyder en bred vifte af ruter i Asien. Vælg at sejle rundt i Japan fra Kagoshima til Hokkaido, den nordligste ø i den opgående sols land, eller sejl sydpå til Taiwan (Kina) via de fantastiske Okinawa-øer. Tag med på MSC Cruises' krydstogter i Asien, og forbered dig på en uforglemmelig rejse, der vil betage dine sanser.

Japan


Når du tænker på Japan, er det nok de høje bygninger og blinkende neonlys, der falder dig ind. Men ud over de skarpe lys er der meget mere kultur, historie og lækker mad at opleve på de spredte øer. Prøv at sammenligne samurai-traditioner med zen-haver, smag på wagyu-oksekød, før du kaster dig over sushi og sake, eller slap af på uberørte strande.

Med et krydstogt i Japan kan du opdage de mange sider af dette fascinerende land, fra de buddhistiske templer i Kyoto, Kiyomizu-dera og den verdensberømte gyldne pavillon i Rokuon-ji, som er på UNESCO's verdensarvsliste, til det fantastiske landskab ved Sakurajima-vulkanen i Kagoshima.

Mærk Nahas antikke stolthed ved at besøge det imponerende Shuri Castle og den frodige Shikinaen Garden, og slap af på de hvide sandstrande på Miyako Island. I dette storslåede land venter kejserlige paladser, hellige templer og majestætiske bjerge på at blive udforsket.  

Japan

Ishigaki Island - Japan, Asia Cruises | MSC Cruises

Taiwan (Kina)


Med sin fascinerende kulturarv, naturlige skønhed og mangfoldige kultur byder et krydstogt til Taiwan (Kina) på en stor variation for den besøgende. Fra øgruppen Okinawa i Japan tilbyder MSC Cruises' ruter et ideelt udgangspunkt for at udforske Taiwan (Kina) fra havnen i Keelung.

Gå en tur i Taipeis gader, og lad dig imponere af den ultramoderne atmosfære. Besøg National Palace Museum, før du lægger vejen forbi Liberty Square og Memorial Hall, søg åndelig trøst i Baoan-templet, nip til den traditionelle specialitet kødnudelsuppe eller find geografiske skønheder som Mount Keelung.

Nyd den frodige oase i Chung Cheng Park med dens buddhistiske templer, og tag et billede af den imponerende statue af den barmhjertige gudinde Guanyin. Besøg Chiufen, en bjerglandsby, der er opkaldt efter de ni portioner forsyninger, der blev sendt til den under Qing-dynastiet. Med MSC Cruises vil hvert øjeblik i Taiwan (Kina) være en skat, der skal værdsættes. 

Taiwan (Kina)

Keelung - Taiwan (China), Asia cruises | MSC Cruises

Sydkorea


Kom til Sydkorea med MSC Cruises' ruter fra Japan, der sejler til Busan og Jeju Island. Besøg det buddhistiske tempel Beomeosa, eller forkæl dig selv med lidt shopping i stormagasinet Shinsegae Centum City, som er verdens største shoppingkompleks. Lad dig forkæle af det autentiske koreanske køkken og nyd Bulgogi, en populær grillret med marineret oksekød, eller en Bibimbap, en traditionel koreansk poke bowl. MSC Cruises' udflugter til Gamcheon byder på et fredeligt fristed i en typisk koreansk landsby med smalle gyder og farverige huse.

Udforsk øen Jeju, der domineres af vulkanen Hallasan, landets højeste punkt, og oplev den fantastiske kontrast mellem en sort vulkansk klippestrand og Stillehavets turkise vand. Tag på vandretur til toppen af Seongsan Ilchulbong, som er på UNESCO's verdensarvsliste, og som er et imponerende vulkankrater med en betagende udsigt, eller udforsk den imponerende lavatunnel i Manjanggul-grotten. Sydkorea venter på at blive opdaget med MSC Cruises' Asien-krydstogter! 
 

Sydkorea

Busan - Republic of Korea, Asia cruises | MSC Cruises

HAVNE

Yokohama - Japan, Asia cruises | MSC Cruises

Krydstogter fra Yokohama

Dit eventyr i Japan, Taiwan (Kina) og Sydkorea starter i havnen i Yokohama i Tokyo-bugten. Fra Yokohama venter alle fornøjelserne og de stærke lys i Tokyo samt de hellige templer Engyoji, Kiyomizu-Dera og Kinkaku-Ji i nærheden af Kobe. Vores krydstogter i Asien kombinerer århundredgamle traditioner med banebrydende innovation, futurisme med spiritualitet og betagende byer med eksotiske landskaber, som vil betage selv den mest erfarne rejsende.

MSC Cruises' krydstogter fra Yokohama tager dig også så langt sydpå som Taiwan (Kina), krydser de smukke solrige strande i Naha og de bølgende koraller på Ishigaki Island, eller når Sydkorea med stop i Busan og Jeju Island. Et krydstogt med MSC Cruises er den perfekte indgang til din udforskning af Asien!