CARIBIEN OG SYDCARIBIEN

Book a Caribbean and bahamas cruise.
Caribien: En drømmedestination
Caribien har altid været en af de smukkeste og mest fascinerende destinationer i verden. Et drømmeland for enhver turist, der ønsker at slappe af i storslåede omgivelser omgivet af lange strækninger af hvide sandstrande, palmer, eksotiske frugter, koralrev, der myldrer med flerfarvede tropiske fisk og et turkisblåt hav. Og nu, med den eksklusive Ocean Cay Island, kan gæsten nyde en enestående oplevelse i det caribiske hav.

Under et krydstogt i Caribien er det svært, faktisk praktisk talt umuligt, ikke at blive rørt af det utrolige skue, som disse øer tilbyder, fra Barbados til Jamaica, fra St. Lucia til Bahamas, fra Guadalupe til Trinidad og Tobago.

Tillad dig selv at drive væk til lyden af de bølgeskvulp og måske forkæle dig selv med lidt shopping og et sted med natteliv i det trendy Miami eller den mystiske mexicanske Costa Maya.

HAVNE

Ocean Cay MSC Marine Reserve

Naturen gjorde det smukt, vi gjorde det unikt

Oplev vores nye og eksklusive destination i Bahamas: Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Her kan du tilbringe en enestående oplevelse på et autentisk caribisk marinereservat, mens du bliver en del af den naturlige verden, mærker varmen fra den bahamiske ånd og fordyber dig i et økojøvenligt miljø.

På Ocean Cay kan du nyde en afslappende massage i en cabana, opleve havets skønhed og udforske området med dedikerede udflugter.
Tag et kig rundt på den 360 virtual tour!

Discover how
Ocean Cay MSC Marine Reserve| MSC Cruises