KRYDSTOGTER I ØSTERSØEN

Helsinki, Finland | MSC Cruises

Eventyr går i opfyldelse på et krydstogt i Østersøen og vores skandinaviske krydstogter

De fleste rejsende til Europa overser den autentiske oplevelse, der tilbydes i Østersøen, med fjorde, gletsjere og meget forskellige landskaber, der forsigtigt afbalanceres med en glemt, men alligevel godt bevaret middelalderhistorie.
 
Når du går ombord på et MSC Cruise i Østersøen, vil du være i stand til at nyde alle de fantastiske udsigter og historie, der omgiver dette hav, uden nogen af menneskemængder og uden at blive forstyrret af andre europæiske destinationer.
 
Sæsonen 2024-2025 hos MSC Cruises i Østersøen inkluderer en række forskellige ankomsthavne, den ene mere forbløffende end den anden.

KRYDSTOGTER I ØSTERSØEN 2024

Sæt sejl til et krydstogtventyr i Østersøen oh Baltikum med MSC Poesia


Gå ind på siderne om et eventyr med et 7 eller 11-nætter krydstogt i Østersøen og Baltikum. Ta' med MSC Poesia fra maj til september i luksuriøs stil og oplev det bedste af Tyskland, Danmark, Finland, Sverige, Polen, Litauen, Letland og Estland. Med 10 timer i hver havn har du masser af tid til fuldt ud at udforske de fantastiske nordlige hovedstæder som Riga, Tallin, Helsinki og København. Lange ophold i Stockholm, inklusive besøg natten over, giver dig en komplet oplevelse med den svenske hovedstads kulturskatte.
Book dit næste krydstogt i Østersøen og Baltikum nu!

Sæt sejl til et krydstogtventyr i Østersøen oh Baltikum med MSC Poesia

Riga, Latvia | MSC Cruises

AFGANGSHAVNE

Book dit krydstogt til Østersøen i dag, og oplev en drømmeferie med masser at se og lave på og uden for kysten.
Med krydstogter i Østersøen fra Warnemunde eller København får MSC magien til at ske på de mest bekvemme måder.

Oplev flere af vores havne til krydstogter i Østersøen nedenfor.