KRYDSTOGTER I ØSTERSØEN

Helsinki, Finland | MSC Cruises

Eventyr går i opfyldelse på et krydstogt i Østersøen og vores skandinaviske krydstogter

De fleste rejsende til Europa overser den autentiske oplevelse, der tilbydes i Østersøen, med fjorde, gletsjere og meget forskellige landskaber, der forsigtigt afbalanceres med en glemt, men alligevel godt bevaret middelalderhistorie.
 
Når du går ombord på et MSC Cruise i Østersøen, vil du være i stand til at nyde alle de fantastiske udsigter og historie, der omgiver dette hav, uden nogen af menneskemængder og uden at blive forstyrret af andre europæiske destinationer.
 
Sæsonen 2023-2024 hos MSC Cruises i Østersøen inkluderer en række forskellige ankomsthavne, den ene mere forbløffende end den anden.

KRYDSTOGTER I ØSTERSØEN 2023

Sæt sejl til et krydstogtventyr i Østersøen oh Baltikum med MSC Poesia


Gå ind på siderne om et eventyr med et 7 eller 11-nætter krydstogt i Østersøen og Baltikum. Ta' med MSC Poesia fra maj til september i luksuriøs stil og oplev det bedste af Tyskland, Danmark, Finland, Sverige, Polen, Litauen, Letland og Estland. Med 10 timer i hver havn har du masser af tid til fuldt ud at udforske de fantastiske nordlige hovedstæder som Riga, Tallin, Helsinki og København. Lange ophold i Stockholm, inklusive besøg natten over, giver dig en komplet oplevelse med den svenske hovedstads kulturskatte.
Book dit næste krydstogt i Østersøen og Baltikum nu!

Sæt sejl til et krydstogtventyr i Østersøen oh Baltikum med MSC Poesia

Riga, Latvia | MSC Cruises

En drømmeagtig historie rejse gennem Østersøen med MSC Fantasia


I sommer kan du forkæle dig selv med et 7-nætters krydstogt i Østersøen og Baltikum ombord på MSC Fantasia. Din rejse som begynder i Kiel, tager dig med til den danske hovedstad København, berømt for sine kongelige paladser og sit Michelin - køkken. Sejl nordpå og udforsk Tallinn, en af Europas mest uspolerede byer, med sine middelalderlige gader og majestætiske handelshuse, omkranset af en middelalderlig bymur. I Finland skal du opdage den arkitektoniske skønhed og naturskønne søer i Helsinki, mens det er i Stockholm, kendt som "Norden's Venedig", du kan opleve den rige kulturarv, lækre køkken og museer i verdensklasse. Sæt pennen på papir og skriv et eventyr med denne utrolige nordlige region med MSC - Cruises.

En drømmeagtig historie rejse gennem Østersøen med MSC Fantasia

Copenhagen, Denmark - MSC Cruises

KRYDSTOGTER I ØSTERSØEN OG BALTIKUM: AFREJSEHAVNE

Book dit krydstogt til Østersøen i dag, og oplev en drømmeferie med masser at se og gøre, både ombord og i land.
Med krydstogter i Østersøen og Baltikum fra Southampton, får MSC magien til at ske på de mest praktiske måder.
 
Gennemse flere af vores havne til krydstogter i Østersøen og Baltikum.