KRYDSTOGTER I ØSTERSØEN

Helsinki, Finland | MSC Cruises

Eventyr går i opfyldelse på et krydstogt i Østersøen og vores skandinaviske krydstogter

De fleste rejsende til Europa overser den autentiske oplevelse, der tilbydes i Østersøen, med fjorde, gletsjere og meget forskellige landskaber, der forsigtigt afbalanceres med en glemt, men alligevel godt bevaret middelalderhistorie.
 
Når du går ombord på et MSC Cruise i Østersøen, vil du være i stand til at nyde alle de fantastiske udsigter og historie, der omgiver dette hav, uden nogen af menneskemængder og uden at blive forstyrret af andre europæiske destinationer.
 
Sæsonen 2023-2024 hos MSC Cruises i Østersøen inkluderer en række forskellige ankomsthavne, den ene mere forbløffende end den anden.
 
Nyd skønheden i Stockholm, teknologisk højborg og Sveriges hovedstad, hvor en spadseretur langs gamle brostensbelagte gader og gyder er den bedste måde at opleve byens gamle hjerte. Edvard Erikens berømte lille havfrue byder dig velkommen til København's Havn. Inspireret af den berømte forfatter og digter H.C. Andersen er det byens sande symbol.
 
På et krydstogt i Østersøen vil du blive udsat Østeuropa's glemte historie. Mens den nylige fortid er en, der involverer blodige, men stolte kampe mod Sovjetunionen for uafhængighed, vil det at nå endnu længere tilbage afsløre middelalderlige rødder, der kan spores gennem de eventyrlignende skove og byer i de baltiske lande.
 
Forlad byens summen, besøg fordums tiders slotte og indsnus den friske luft fyldt af uspolerede naturlige vidundere på dit krydstogt i Østersøen 2023 og 2024. Begynd at lede efter din ideelle Nordeuropa -rejseplan i dag, og gå ikke glip af de baltiske krydstogter, MSC altid har tilbudt.

KRYDSTOGTER I ØSTERSØEN 2023

Sæt sejl til et krydstogtventyr i Østersøen oh Baltikum med MSC Poesia

Gå ind på siderne om et eventyr med et 7 eller 11-nætter krydstogt i Østersøen og Baltikum. Ta' med MSC Poesia fra maj til september i luksuriøs stil og oplev det bedste af Tyskland, Danmark, Finland, Sverige, Polen, Litauen, Letland og Estland. Med 10 timer i hver havn har du masser af tid til fuldt ud at udforske de fantastiske nordlige hovedstæder som Riga, Tallin, Helsinki og København. Lange ophold i Stockholm, inklusive besøg natten over, giver dig en komplet oplevelse med den svenske hovedstads kulturskatte.

Book dit næste krydstogt i Østersøen og Baltikum nu!

Sæt sejl til et krydstogtventyr i Østersøen oh Baltikum med MSC Poesia

Riga, Latvia | MSC Cruises

En drømmeagtig historie rejse gennem Østersøen med MSC Fantasia

I sommer kan du forkæle dig selv med et 7-nætters krydstogt i Østersøen og Baltikum ombord på MSC Fantasia. Din rejse som begynder i Kiel, tager dig med til den danske hovedstad København, berømt for sine kongelige paladser og sit Michelin - køkken. Sejl nordpå og udforsk Tallinn, en af Europas mest uspolerede byer, med sine middelalderlige gader og majestætiske handelshuse, omkranset af en middelalderlig bymur. I Finland skal du opdage den arkitektoniske skønhed og naturskønne søer i Helsinki, mens det er i Stockholm, kendt som "Norden's Venedig", du kan opleve den rige kulturarv, lækre køkken og museer i verdensklasse. Sæt pennen på papir og skriv et eventyr med denne utrolige nordlige region med MSC - Cruises.

En drømmeagtig historie rejse gennem Østersøen med MSC Fantasia

Copenhagen, Denmark - MSC Cruises

KRYDSTOGTER I ØSTERSØEN OG BALTIKUM: AFREJSEHAVNE

Book dit krydstogt til Østersøen i dag, og oplev en drømmeferie med masser at se og gøre, både ombord og i land.
Med krydstogter i Østersøen og Baltikum fra Southampton, får MSC magien til at ske på de mest praktiske måder.
 
Gennemse flere af vores havne til krydstogter i Østersøen og Baltikum.