USA & Canada

Destinations, USA and Canada | MSC Cruises

Nordamerikas østkyst tomme for tomme

USA og Canada behøver ingen introduktion. MSC Cruises tager dig med på en tur for at lære hjertet af dem at kende, for at besøge de steder, hvor disse nationer tog deres første skridt.

Udsigten over Nordamerika inkluderet på et MSC-krydstogt består af victorianske Saint John, New Brunswick, det pastorale landskab på Prince Edward Island og dens hovedstad Charlottetown, Sydney og Halifax i de to ender af skovklædte Nova Scotia og det gamle Québec City på bredden af St. Lawrence-floden.

MSC Cruises har valgt det bedste fra Canada med udsigt over Atlanterhavet for at tilbyde en blanding af tradition og nutid, altid i tæt kontakt med de ukuelige naturlige omgivelser, der banker på byens døre.

For USA tilbyder MSC Cruises dig højdepunkterne af sine styrker på østkysten: New Englands elegance fundet i Newport, udsigten, der går tilbage til forfædres tider fra Maine i fortryllende Bar Harbor og endelig roen i Massachusetts og hovedstaden Boston, rig på historie og kultur og i dag også en moderne, dynamisk by.

havne