Cruises from New York | MSC Cruises

ALLE STORE REJSEEVENTYR BEGYNDER I NEW YORK

SÆT SEJL FRA NEW YORK OG OPLEV CARIBIEN, BERMUDA, NEW ENGLAND OG CANADA

 

Besøg Big Apple og tag derefter et krydstogt fra New York om bord på MSC Meraviglia til det varme Caribien og Bermuda eller til det fascinerende New England og Canada.
MSC tager sig af alt, hotelophold, udflugter i Big Apple og transfer til MSC Meraviglia.
Alt du skal gøre er at nyde denne utrolige rejseoplevelse, på et krydstogt du altid har drømt om.

OPHOLD I NEW YORK I 3 DAGE FØR DIT KRYDSTOGT

Ikke et hurtigt tip! Din smag for The Big Apple varer op til 3 dage!

Hvis du planlægger et krydstogt til Bahamas, Bermuda, Canada og New England, så gør din ferie ekstra speciel ved at starte med et ekstra 3-nætters pre-ophold på et hotel i New York!

 

Vi tager os af alle detaljer, fra din hotelbooking til din transfer til skibet, og vi kan tilføje fly, der passer til dine krydstogtdatoer. MSC Cruises personale vil endda være til stede på hotellet for at give nyttige lokale oplysninger og hjælpe dig med at organisere din tid.

Cruises from New York | MSC Cruises

HOTEL & CRUISE PAKKER I NEW YORK

Nyder du en 4-stjernet hotelindkvartering, får du en fantastisk mulighed for at slappe af og genoplade batterierne, før du sætter sejl, så du vil være klar til at nyde dit krydstogt fuldt ud fra det øjeblik du går ombord. Hvad mere er, dit 3-nætters ophold giver dig masser af tid til at udforske byen ordentligt, og for at hjælpe dig med at gøre det med maksimal lethed og total ro i sindet, er en udflugt i land inkluderet i vores tilbud.

 

Nyd New York ved hjælp af vores professionelle tour guide. Vores inkluderede udflugt giver dig mulighed for at besøge nogle af byens vigtigste steder. Du vil opleve vibes i de forskellige kvarterer og vartegn på Manhattan og opdage de tusind facetter i the Big Apple.

 

Se vores FAQ-sektion for mere information.

VÆLG DE BEDSTE KRYDSTOGTDESTINATIONER FRA NEW YORK

Oplev Bahamas, Bermuda, New England og Canada på vores 6 til 12-nætters krydstogter

CARIBIEN

NEW YORK, PORT CANAVERAL (ORLANDO FORLYSTELSESPARKER), NASSAU - BAHAMAS, OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

 

Afrejse fra New York på dit 7 eller 8-nætters krydstogt til smukke Bahamas. Start dit eventyr i Port Canaveral (Orlando) og hav det sjovt i de berømte Orlando forlystelsesparker, før du sejler til Nassau, den fantastiske hovedstad i Bahamas. Her kan du nyde en dag på utrolige solrige strande, såsom Cable Beach, Paradise Beach eller den eksklusive Blue Lagoon Island. Forvent det bedste fra dine haveventyr i Ocean Cay MSC Marine Reserve Island.

 

Leder du efter en fordybende oplevelse på Ocean Cay MSC Marine Reserve? Med vores Virtual Tour 360° kan du opleve vores hvide sandstrande, som om du var der!

CARIBIEN

Ocean Cay MSC Marine reserve | MSC Cruises

CARIBIEN & BERMUDA

NEW YORK, KING'S WHARF – BERMUDA, MIAMI, OCEAN CAY MARINE RESERVE, NASSAU - BAHAMAS

 

Ud over fantastiske Bahamas kan du også tilføje en Bermuda-oplevelse til din fantastiske krydstogtferie. Få det bedste ud af dit Bermuda-krydstogt med tre nætter på King's Wharf. Besøg byerne Hamilton og St. George, en del af UNESCOs verdensarv.

 

I St. George, besøg King's Square med sit rådhus. Nord for byen kan du besøge den ufærdige kirke, der minder om skelettet af en gotisk katedral. Fra St. George kan du også nå besøg på Cooper's Island Et område med vild charme som åbnede for offentligheden i 1995, da US Navy forlod øen.

CARIBIEN & BERMUDA

Ocean Cay MSC Marine reserve | MSC Cruises

BERMUDA

NEW YORK, KING'S WHARF – BERMUDA

 

Afsted fra New York på et Bermuda-krydstogt. Med tre dage på King's Wharf kan du opleve Bermudas skjulte skatte i al sin skønhed. Fra UNESCO-stederne Hamilton og St. George til Cooper's Island og fantastiske havområde, er denne rejseplan dit indlysende valg for at opleve det bedste af dit Bermuda-eventyr.

 

Derudover kan du med vores udflugter vælge at opleve Bermuda på en unik måde, med kajak eller Segway.

BERMUDA

Bermuda cruises | MSC Cruises

BESTIL NU

FAQ

Udflugter i New York

- Hvad omfatter New York City-udflugtspakken?

Pakken vil inkludere en 5 timers rundvisning på Manhattan fra hotellet, der slutter ved Brooklyn Cruise Terminal. Denne tur giver et omfattende overblik over de forskellige kvarterer og vartegn på Manhattan, og opdager Big Apple med hjælp fra vores professionelle rejseguide.

Overnatning i New York

- Hvilket hotel vil være inkluderet i min reservation?

Din pakke inkluderer hotel og morgenmad på et af følgende hoteller:

 

  • Riu Hotel New York
  • Hotel Riu Plaza Manhattan
  • Hotel Riu Plaza Times Square
  • Park Central Hotel

Bookingvilkår

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Hotel Service Charge ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.
help
phone_white Book hos en MSC konsulent