Før afrejse

Før du rejser

Vores mission

MSC Cruises’ mission er at sikre, at du får en så afslappende ferie som muligt, lige fra det øjeblik du bestiller ferien, til du går fra borde.
Før du rejser

Web Check-In

Web Check-In

Vores bekvemme service Web Check-In giver dig ro i sindet, både før afgang og på dagen for afgang, og sikrer, at dit krydstogt får en glidende start. Det tager kun få minutter at udfylde dine personlige oplysninger online, og det kan gøres når som helst op til 48 timer før afgangsdagen. Så kan du slappe af vel vidende, at alt allerede er i systemet, før du overhovedet har pakket kufferten!
Web Check-In

MSC VOYAGERS CLUB - OPTJEN BONUS POINTS

How to earn Bonus Points

MSC Voyagers Club belønner din pasison for at rejse med eksklusive privilegier og tilbud


Tilmeld dig inden krydstogtet og bliv belønnet med 100 BONUS POINTS.


Hvis du allerede er medlem og Du har booket et krydstogt med MSC, kan Du optjene 100 BONUS POINTS ved at opdatere eller bekræfte dine kontaktoplysninger inden krydstogtet i MSC Voyagers Club Area eller i Web Check in formularen.
How to earn Bonus Points

Mini & Juniors Club

Er du klar til et krydstogt, spækket med sjov og ballade?

Dine børn og er ved at gå ombord sammen med dig på en ferie med masser af nye oplevelser og sjove arrangementer! Hver dag sammensætter vores underholdningsteam et program med masser af spil, aktiviteter, fester og arrangementer for børn i alle aldre, så de kan være i højt humør fra morgen til aften. Forældrene kan slappe af og nyde lidt kvalitetstid alene i fred og ro, mens børnene er i trygge hænder hos vores professionelle team.

Personalet i Mini og Juniors Club glæder sig meget til at se jer: Kom og lær os at kende!
Er du klar til et krydstogt, spækket med sjov og ballade?

Nyttige oplysninger