360° video

En eksklusiv og raffineret oase

Opdag et skib inden i skibet. Et sted, hvor du kan nyde eksklusivitet og diskretion, og samtidig får et væld af muligheder. Hvor du kan nyde en privat luksusklub, samt det hav af muligheder for afslapning og underholdning, som resten af skibet tilbyder. Velkommen til MSC Yacht Club, et krydstogt ulig noget andet.

Private områder

Privat område, som byder på fuldstændig fred og ro

Privat område, som byder på fuldstændig fred og ro

Luksuriøs indkvartering og eksklusiv service er kun begyndelsen. MSC Yacht Club byder også pået sotrt udvalg af private faciliteter. F.eks. den elegante Top Sail Lounge, som er en panoramisk lounge med en fantastisk udsigt, samt en privat speciel gourmet restaurant og One Pool Deck, som har egen swimmingpool, boblebade, soldæk og privat poolbar.

 

 

Butler og concierge

Service af den højeste standard

Træd ind i en verden med service døgnet rundt. En verden, hvor alle dine ønsker straks vil blive opfyldt, takket være vores concierge-reception, som er åben dag og nat, samt vores døgnåbne butlerservice.

Vores butlers vil gøre alt for at hjælpe dig.

Service af den højeste standard

Gourmetretter

Udsøgt spisning på højeste niveau

Udsøgt spisning på højeste niveau

Gør dig parat til en udsøgt gastronomisk rejse.


MSC Cruises er kendt for kvaliteten af maden ombord, og MSC Yacht Club tilbyder sine mest kræsne gæster toppen af udsøgt spisningi sin egen dedikerede restaurant på hvert skib.


I Le Palmeraie på MSC Preziosa, Le Muse på MSC Divina, L’Étoile på MSC Fantasia og L’Olivo på Splendida tilbydes der lækre, sofistikerede førsteklasses menuer, med alt, lige fra de sundeste retter til de mest luksuriøse. Gæsterne på MSC Yacht Club tilbydes udsøgt og varieret spisning, med noget for enhver smag, og der er ingen fast spisetid, så du kan spise, når det passer dig bedst. Gourmetretterne ledsages naturligvis af gratis drikkevarer på alle MSC Yacht Clubs områder.

MSC Aurea Spa

En oase af velvære og afslapning}

En oase af velvære og afslapning

Træd ind i en verden med velvære og afslapning, få sekunder fra din suite. 

MSC Aurea Spa er en fredfyldt oase, hvor du kan forkæle dig selv med et fantastisk udvalg af forfriskende helse- og skønhedsbehandlinger, herunder aromaterapi og balinesisk massage. 

Som gæst på MSC Yacht Club kan du benytte den private elevator , som direkte og diskret bringer dig til spaen, hvor du bl.a. vil finde det eksklusive MSC Yacht Club massage- og behandlingsrum.

Shopping

Eksklusiv shopping og ekstraordinære udflugter

Få særlig behandling på MSC Yacht Club, hvor og når som helst. Du kan for eksempel bestille privat shopping med en butler efter lukketid i butikkerneombord på skibet. Eller se på eksklusive smykker i ro og mag i din egen suite.

Eksklusiv shopping og ekstraordinære udflugter

Udflugter

Vores skræddersyede udflugter til lands

Vores skræddersyede udflugter til lands

MSC Yacht Clubs service tilbydes ikke blot på skibene, men rækker også videre til hver anløbshavn, hvilket gør det muligt for dig at udforske verden med den samme stil, diskretion og komfort som ombord på skibet. Vores løsning er helt unik. Som medlem af MSC Yacht Club kan du ikke blot vælge blandt de velansete MSC-udflugter og guidede rundvisninger, men du kan også skabe dine egne skræddersyede udflugter med hjælp fra vores butlers og concierge-personalets personlige anbefalinger, så din oplevelse i hver eneste anløbshavn bliver nøjagtigt, som du ønsker den.

MSC Yacht Club-kahytter

Uforlignelig komfort

Uforlignelig komfort

Slap af på egyptisk sengelinned, og nyd den yderst komfortable skummadras samt en af puderne fra vores store udvalg. Forkæl dig selv med butlerservice døgnet rundt, og nyd forfriskningerne i den gratis minibar, når du har lyst.


Nyd underholdningen på dit storskærms-tv, og lad dig betage af den fantastiske udsigt fra dit panoramavindue eller din balkon.


Hver MSC Yacht Club-kahyt er skabt af de berømte arkitekter fra De Jorio Design International, og er et eksempel på det bedste ved italiensk stil, herunder kompromisløs luksus med et væld af eksklusive funktioner.