Canary Islands and Madeira Cruises | MSC Cruises

 

DE KANARISKE ØER & MADEIRA

 

 

 

 

Canary Islands & Madeira | MSC Cruises
Tag med til de smukke vulkanske øer i Atlanterhavet på et uforglemmeligt krydstogt til De Kanariske Øer og Madeira. Krydstogt gennem denne utrolige region på et af vores vidunderlige krydstogter til De Kanariske Øer for at udforske fantastiske landskaber, smage lækre retter og slappe af på betagende strande.

På et krydstogt rundt om De Kanariske Øer i 2024-2025 kan du besøge lavamarkerne på Lanzarote og højderne på Teide-bjerget på Tenerife. Gå en tur i de maleriske gader på La Palma, de bølgende klitter i Corralejo Natural Park på Fuerteventura og det gyldne sand og bølgerne på Maspalomas Beach på Gran Canaria.

KRYDSTOGT TIL DE SMUKKESTE ØER I ATLANTERHAVET

Drømmer du om at rejse til øer med slående landskaber og spektakulær natur? Leder du efter et subtropisk klima, der forbliver varmt og solrigt selv i de koldeste måneder? Så vælg et krydstogt til De Kanariske Øer. Fra at slentre på Tenerifes sandstrande og drikke vin på Lanzarote til at udforske La Palmas smukke nationalparker og Gran Canarias fantastiske sandstrande - der er masser af oplevelser at hente på disse vidunderlige Atlanterhavsøer. Tag derefter på krydstogt til Madeira og oplev det bedste af denne frodige "haveø", fra vandfald i skoven til tårnhøje klipper og frodige botaniske haver.
Canary Islands Cruises, Arrecife de Lanzarote| MSC Cruises
Canary Islands Cruises, Tenerife| MSC Cruises
Canary Islands Cruises, Las Palmas de Gran Canaria| MSC Cruises
Canary Islands Cruises, Santa Cruz de La Palmas| MSC Cruises

KRYDSTOGTER RUNDT OM DE KANARISKE ØER

Tag på krydstogt rundt på De Kanariske Øer, og oplev en uforglemmelig rejse gennem fantastisk natur, velsmagende mad og livlige samfund. Tag på krydstogt til Lanzarotes UNESCO-beskyttede månelandskab, udforsk de historiske gader i Puerto de la Cruz på Tenerife, opdag de skovklædte nationalparker på La Palma, se Fuerteventuras koloniale arkitektur og slap af i solen blandt klitterne og bølgerne på Gran Canarias Maspalomas-strand. Frist også dine smagsløg med regionens forbløffende udvalg af smagsoplevelser. Krydret Mojo-sauce og vin fra vulkanske vingårde er bare to af de smagsoplevelser, du vil opleve på denne perfekte ferie på De Kanariske Øer.
Madeira Cruises, Funchal | MSC Cruises
Madeira Cruises, Funchal | MSC Cruises
Madeira Cruises, Funchal | MSC Cruises
Madeira Cruises, Funchal | MSC Cruises

KRYDSTOGTER TIL MADEIRA

Tag på krydstogt til Madeira, og oplev magien på denne fantastiske portugisiske ø. Ofte omtalt som "perleøen" og "haveøen" på grund af dens rigdom af betagende landskaber og naturlige vidundere, er der meget at opleve. Fra de travle pladser og den maleriske havn i Funchal til de spændende kælkebakker i Monte og de vilde eventyr i det frodige junglelignende bagland - der er så meget at vælge imellem. Smag den legendariske vin, der er opkaldt efter Madeira, smag de traditionelle søde sager rebuçados de funcho, test din højdetolerance ved de 589 meter høje klipper i Cabo Girão eller nyd den fantastiske udsigt over øen fra Pico dos Barcelos; alt dette og meget mere kan du opleve på denne perfekte Madeira-ferie.

TILBUD PÅ KRYDSTOGTER TIL DE KANARISKE ØER & MADEIRA

Disse fascinerende øer i Atlanterhavet har så meget at byde på, så tag dig tid til at se de bedste tilbud på krydstogter til De Kanariske Øer og Madeira lige nu. Uanset om du ser mest frem til at bestige Spaniens højeste bjerg på Tenerife eller kælke ned ad Monte Teides skråninger, kan du nyde alt, hvad dette krydstogt har at byde på, til den bedste pris for dig.

Fly & Cruise

HAVNE PÅ DE KANARISKE ØER

Det er nemt at besøge De Kanariske Øer og Madeira med MSC Cruises, da afgangshavnene i øjeblikket ligger i Santa Cruz de Tenerife på Tenerife, Las Palmas de Gran Canaria på Gran Canaria og Funchal på Madeira. Disse havne er let tilgængelige med fly, uanset hvilken havn du vælger til ombordstigning. Andre havne på ruten er Puerto del Rosario på Fuerteventura og Santa Cruz de La Palma på La Palma. Disse er kun tilgængelige som udskibningshavne.
Canary Islands Cruises, Tenerife | MSC Cruises

KRYDSTOGTER FRA TENERIFE

Vælg krydstogter fra Tenerife, og start din rejse i Santa Cruz De Tenerife, MSC Cruises' krydstogtshavn på Tenerife. Fordyb dig i skønheden på denne fantastiske palmeomkransede ø, bestig toppen af Teide-bjerget, gå ture på de fortryllende strande og slentre gennem gaderne i historiske Puerto de la Cruz. Rejs videre til andre smukke kanariske øer, herunder Gran Canaria, Fuerteventura, La Palma og Lanzarote, samt den portugisiske ø Madeira. Lad dig forføre af deres lækre køkken og lokke af deres fælles kulturarv.

Canary Islands Cruises, Las Palmas de Gran Canaria| MSC Cruises

KRYDSTOGTER FRA GRAN CANARIA

Krydstogter fra La Palmas på Gran Canaria giver en fantastisk mulighed for at opleve den storslåede og charmerende natur i regionen. Besøg de gyldne klitter og snoede gader på Gran Canaria, før du tager på eventyr til det sorte sand og aloe vera-plantagerne på Fuerteventura, La Palmas Teneguía-vulkan og flamske kunstværker. Smag derefter på Lanzarotes ekstraordinære vine og se Madeiras frodige botaniske haver og spændende rutsjebaner, inden turen går til Tenerifes spektakulære Teide-bjerg og strandliv. Oplev hver øs unikke karakter, alt sammen fra den komfortable krydstogthavn i Las Palmas.

ALMINDELIGE SPØRGSMÅL

Hvad er den bedste tid på året at sejle rundt på De Kanariske Øer og Madeira?

De Kanariske Øer og Madeira har vidunderligt solskin og varme temperaturer hele året rundt, så du kan nyde regionens skønhed uanset årstid. Det subtropiske klima sikrer mildt vejr og masser af solskin selv om vinteren, så det er dejligt at sejle hele året rundt.

Hvordan er vejret på De Kanariske Øer og Madeira?

Det subtropiske klima på De Kanariske Øer og Madeira betyder varmt vejr og masser af solskin hele året. Gennemsnitstemperaturen om sommeren er omkring 23°C og om vinteren omkring 19°C.

Hvor lang tid varer et krydstogt på De Kanariske Øer og Madeira?

Ud over rejser på syv og otte nætter afgår MSC Grand Voyages også fra De Kanariske Øer med krydstogter på 17 nætter. Uanset hvor lang din rejse er, er vores krydstogter til De Kanariske Øer og Madeira designet til at give dig masser af tid til at udforske skønheden og mangfoldigheden i denne fantastiske region. Med enestående udflugter og op til 16 timer i land får du uforglemmelige minder fra dette vidunderlige område, som du vil huske resten af livet.

Hvad skal man medbringe på et krydstogt til De Kanariske Øer og Madeira?

Hvis du planlægger en rejse til det subtropiske klima på Madeira og De Kanariske Øer, kan du forvente solrigt og varmt vejr. Pak dine tasker til en typisk ferie på De Kanariske Øer med masser af shorts, kjoler og t-shirts. Glem ikke at medbringe vigtige ting som solbriller, hat og solcreme for at beskytte dig mod solen. Sørg også for at pakke noget formelt tøj til aftenaktiviteter, et badetøj til at udnytte poolene om bord og behagelige sko til dine udflugter på land. Hvis du sejler om vinteren, så medbring lidt varmere tilbehør som en let jakke til de køligere aftener.

Hvor meget koster et krydstogt rundt om De Kanariske Øer og Madeira?

Vi har krydstogter til De Kanariske Øer og Madeira, der passer til dit budget, afhængigt af hvilken kahyt og oplevelse om bord, du ønsker. Book tidligt for at drage fordel af eventuelle betydelige besparelser, der måtte være tilgængelige. MSC Cruises har også ofte særlige tilbud i løbet af året, herunder last minute-tilbud.