oCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Ocean Cay MSC Marine Reserve | MSC Cruises

Best New Cruise Destination The Points Guy Editors' Choice Awards

Naturen gjorde det smukt, vi gjorde det unikt
Oplev vores nye og eksklusive destination i Bahamas: Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Her kan du tilbringe en enestående oplevelse på et autentisk caribisk Marinereservat, mens du bliver en del af den naturlige verden, mærker varmen fra den bahamiske ånd og fordyber dig i et økovenligt miljø.

Ocean Cay Marine Reserve tilbyder gæsterne mere end 3 kilometer kridhvide sandstrande til at dase ved og slappe af ved det krystalblå vand, og der findes aktiviteter for alle aldre dag og nat.

Med anløb direkte på øen kan du gå direkte fra skibet til en af øens mange strande, hvor stole, parasoller og cabanas venter. Tilbring dagen med snorkling, padleboarding, jetski og meget mere, eller for wellness og afslapning kan du besøge The Spa at Ocean Cay, der tilbyder massage ved stranden.

 Snup en snack eller forfrisk dig med en Instagram-værdig drink ved foodtrucks og strandbarer på hele øen. Med sen nat - eller overnatningsophold på mange af vores krydstogter, vil du komme til at tilbringe en hel dag eller to på vores fantastiske ø. Smelt ind i solnedgangen med en strandpicnic, bålpladser eller en glow paddle boarding-oplevelse i vores lagune. Og husk derefter at nyde når øens fyrtårn lyser op i et spektakulært lysshow.

Det er ikke underligt, at Ocean Cay MSC Marine Reserve er blevet kåret som bedste nye krydstogtdestination!
Book dit krydstogt til Ocean Cay MSC Marine Reserve eller opgradér dit krydstogt.

EXPLORE THE ISLAND

Kom med til en ø, der ikke ligner nogen anden i verden

Gør dig klar til at opleve det ultimative sted at slappe af midt i rigelig naturlig skønhed, tag et kig rundt på den 360 virtual tour.

MSC Marine Reserve Ocean Cay

Cruises from / to Ocean Cay MSC Marine Reserve in 2022

Excursions & Activities