JULEKRYDSTOGTER OG NYTÅRSKRYDSTOGTER

Slip feriemagien løs med vores julekrydstogttilbud!

Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

Er du på udkig efter noget virkelig fantastisk til julen 2024?

Hvis du leder efter den perfekte julegave til at overraske dine kære, eller hvis du vil planlægge den bedste vinterferie, som du kan nyde sammen med familie eller venner, er du kommet til det rette sted. Vores bedste julekrydstogttilbud sætter dig i den rigtige stemning, allerede inden du lægger julegaverne under træet! Book et julekrydstogt på 4-14 dage, og fejr jul med os på en opdagelsesrejse til vidunderlige destinationer.

 

Tag på krydstogt i Nordeuropa, og nyd den charmerende stemning på julemarkederne. Slap af under de caribiske palmer, hvor det gyldne sand og det turkisblå vand er den perfekte kulisse til afslapning i juleferien. Eller udforsk Middelhavets mest ikoniske byer, hvor du kan slentre rundt i historiske gader, der funkler af stemningsfuld julebelysning. Drømmer du om et spændende julekrydstogt fyldt med oplevelser? Lad dig inspirere af vores ruter i Sydafrika og Emiraterne, eller tag på krydstogt og Sydamerika, og få en juleferie uden lige.

 

Hvordan du end vælger at fejre julen, vil et julekrydstogt med MSC hjælpe dig og din familie med at skabe nye traditioner og uforglemmelige minder fra de smukkeste steder i verden. Book et jule- og nytårskrydstogt i 2024, og lad festlighederne begyndte, samtidig med at du sætter kurs mod eventyr og inspiration på åbent hav.

UNDERHOLDNING PÅ JULEKRYDSTOGTER

Glæd til dig et fantastisk julekrydstogt om bord på vores fartøjer, hvor hver dag er fyldt med juleaktiviteter og underholdning for både børn og voksne!
Fra MSC Cruises juleshows til nyårsfest eller julekaraoke – der er masser af specialtilbud. Også børnene vil opleve deres mest magiske jul nogensinde: De møder julemanden med ønskelisten og mange andre temaaktiviteter, som er udformet netop til dem. Julens sande magi venter dig om bord på MSC Cruises.

JULEUNDERHOLDNING FOR VOKSNE

MasterChef juleudgave: Verdens mest berømte talentjagt stiger om bord på MSC' julekrydstogter! Den lykkelige vinder af finalepræmien får mulighed for at deltage i castingen af tv-showet og blive den nye stjerne i MasterChef!

 

Julekaraoke: Imponer dine venner og andre gæster med at synge julens hits, som de aldrig har hørt dem før.

 

MSC Christmas Show: Et fantastisk produktionsshow inspireret af julestemningen og specielt udformet til denne ikoniske højtid bliver en sand fornøjelse at opleve.

 

Nyårsfest: En fantastisk temaaften med kostumer, kulisser og dekorationer. Eventet vil desuden, hvis muligt, finde sted under en masse konfetti fra en konfettikanon.

JULEUNDERHOLDNING FOR VOKSNE

Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

JULEUNDERHOLDNING FOR BØRN OG FAMILIE

Julemandens ekstravaganza: Gå ikke glip af årets største event på MSC Cruises. Til alle børn og forældre om bord: Julemanden kommer personligt med en gave til alle børn om bord fra 0 til 11 år. Mere end 15.000 gaver vil blive udleveret i hele vores flåde, Lego, Chicco, brætspil, robust legetøj og officielle MSC-merchandise til et uforglemmeligt julekrydstogt.

 

Film med julemanden: En speciel og unik kortfilm fra MSC Cruises om julemandens ankomst om bord (som en del af "Santa's Extravaganza").

 

Doremix Xmas: Disco for børn og familier med de 5 bedste julesange, alle udvalgt af vores børn.

 

MSC Kids juleparade: Gå ikke glip af vores originale juleparade med Doremi, Lego Sailor og alle vores børn i hovedrollerne.

 

Winter Wonderland (Doremi Village): Doremi & Lego Sailor-by med lege, linedance og masser af julemagi.

JULEUNDERHOLDNING FOR BØRN OG FAMILIE

Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

SE ALLE JULE-OG NYTÅRSKRYDSTOGTER

Bookingvilkår

For generelle bookingbetingelser, inkluderede tjenester, afbestillingsgebyrer og anden information, læs venligst her.

help
phone_white Er du interesseret i at booke et krydstogt?