TA' MED MSC SEASIDE
FRA OG MED 1.MAJ
MSC Seaside vil krydse i Middelhavet og vil besøge
to helt nye havne – Sicilien og Apulien

Fra og med 1. maj 2021 kan Du ta’ på et 7-nætters krydstogt til havne vores skibe aldrig tidligere har besøgt, pak kufferten! MSC Seaside bliver i Syditalien, Taranto (Alberobello) i Apulien og Syracusa (Taormina) på Sicilien, plus nogle af vores favoritdestinationer som Genova (Portofino), Civitavecchia (Rom) og Valetta på Malta. 


Men det er ikke det hele: ombord på MSC Seaside kan Du glæde dig til flere forskellige pools og større udendørområder og mere plads til søs end nogensinde før, perfekt til det varme klima i Middelhavet! 


For at få mest muligt ud af dit krydstogt er der et udvalg mellem 3 udflugter* tilgængelige til en sepcialpris. For at vælge denne udflugtspakke skal Du vælge "SOMMERPROMO med udflugt", når Du booker dit krydstogt.Dit helbred og din sikkerhed er vores højeste prioritet. Ombord på MSC Seaside har vi implementeret vores forbedrede og omfattende Helbreds- og Sikkerhedsprotokol for at være sikre på at Du fortsat kan nyde din ferie og havet i total tryghed*. Inden dit krydstogt kan Du også tillægge vores COVID Protection Plan** (CPP) for kun 25 Euro pr. passager pr. krydstogt så Du kan nyde din ferie i fred og ro. Forsikringen dækker også spædbørn mellem 0-1 år uden ekstra omkostninger. 


Derudover tillader vores ”Cruise With Confidence”-program fleksible krydstogtsændringer op til 15 dage inden afrejse (21 dage når Du også har booket fly via MSC Cruises). 


Book dit krydstogt med MSC Seaside i Middelhavet nu!


Har Du en Future Cruise Credit Voucher?


Indløs den for at krydse med MSC Seaside og få yderligere Onboard Credit, ring blot til vores Contact Center eller dit rejsebureau. ** MSC Grandiosa-krydstogter i de kommende månader er kun tilgængelige for gæster som er bosat i Schengenlandene (Belgien, Tjekkiet, Danmark, Tyskland, Estland, Grækenland, Spanien, Frankrig, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Ungarn , Malta, Holland, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Slovenien, Slovakiet, Finland, Sverige och Schweiz) og i Bulgarien, Kroatien och Rumænien. For at garantere højest mulige helbreds- og sikkerhedsstandard ombord, kan gæster som vil gå i land kun kunne gøra det ved at deltage i en af MSC Cruises arrangerade udflugter. For at tilsikre et sikkert og behageligt krydstogt tilpasser MSC Cruises sine bookingbetingelser. Omfattende helbreds- og sikkerhedsforanstaltninger er blevet gennemført for en ny, endnu sikrere oplevelse ombord.

 

** For at tilsikre at Du kan se frem til din næst ferie kræver MSC Cruises at alla gæster skal have en forsikring som dækker alle COVID-19-relaterade risici, inklusive afbestilling, hjemtransport og læge- og medicinske omkostninger. Du kan vælge vores Covid Protection Plan eller kontakte valgfrit forsikringsselskab.