SPECIALPRISER FOR ALLE BØRN

Kampagneperiode: 1/2 - 30/6 2021 

Er det tid til at planlægge din sommerferie? 
 
Et krydstogt med MSC Cruises passer til alle aldre, der er aktiviteter for hele familien om bord. Til og med 30. juni tilbyder vi desuden specialpriser til alle børn på samtlige skibe i Middelhavet, Nordeuropa og Caribien i sommeren 2021. 
 

Dit helbred og din sikkerhed er vores højeste prioritet. Den her sommer har vi implementeret vores forbedrede og omfattende Helbreds- og Sikkerhedsprotokol for at være sikre på at Du fortsat kan nyde din ferie og havet i total tryghed*. Inden dit krydstogt kan Du også tillægge vores COVID Protection Plan** (CPP) for kun 25 Euro pr. passager pr. krydstogt så Du kan nyde din ferie i fred og ro. Forsikringen dækker også spædbørn mellem 0-1 år uden ekstra omkostninger.

 
Priser for børn i sommeren 2021***:
 
 
2-11 år: fra kr. 399,-
12-17 år: fra kr. 699,- 
 
 
Rejser du uden børn? 
 
Drag nytte af vores anden kampagne for sommeren 2021, book dit All Inclusive-krydstogt med rabatteret drikkepakke HER!
 

*For at garantere højest mulige helbreds- og sikkerhedsstandard ombord, kan gæster som vil gå i land kun kunne gøra det ved at deltage i en af MSC Cruises arrangerade udflugter. For at tilsikre et sikkert og behageligt krydstogt tilpasser MSC Cruises sine bookingbetingelser. Omfattende helbreds- og sikkerhedsforanstaltninger er blevet gennemført for en ny, endnu sikrere oplevelse ombord. 


**For at tilsikre at Du kan se frem til din næst ferie kræver MSC Cruises at alla gæster skal have en forsikring som dækker alle COVID-19-relaterade risici, inklusive afbestilling, hjemtransport og læge- og medicinske omkostninger. Du kan vælge vores Covid Protection Plan eller kontakte valgfrit forsikringsselskab.

***Børnepriser gælder i ekstraseng eller som 3./4. person i kahytten. 
Middelhavet   caribien-minipic Nordeuropa